Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bu Kadar Kolay mı Söylemek?

Bu Kadar Kolay mı Söylemek?

Concept imzalı A101 reklam filmlerinde market zincirinin uygulamasından sipariş vermenin ne kadar kolay olduğu eğlenceli diyaloglar üzerinden vurgulanıyor.

A101, Türkiye’nin en yaygın market zinciri olma iddiasını sürdürüyor. Türkiye’nin en büyük 15 şirketi arasında yer alan zincir marketin 10.000’i aşkın mağazası bulunuyor. Bununla birlikte A101 Kapıda mobil uygulaması üzerinden evlere de servis yapıyor. Hemen hemen her noktada bulunan şubelerinin avantajını özellikle pandemi döneminde daha da önemli hale gelen evlere hızlı servis hizmetinde bir avantaj olarak kullanıyor.

Aslında kolay hem de telefonla

Concept tarafından yaratılan A101 Ucuza Kapıda reklam kampanyasının yönetmenliğini daha önceki işlerde olduğu gibi Sedat Dündar ve Umut Dizdar gerçekleştiriyor. 6 farklı reklamın yer aldığı kampanyada A101’in mobil uygulaması tanıtılıyor. Ters köşe diyalogların yer aldığı reklam filminde duygusal sahneler bir anda A101 üzerinden söylenen siparişlerle kesintiye uğruyor. Kimi zaman bir ayrılık konuşması kimi zaman arkadaşlar arasında söylenmenin aslında A101 uygulaması üzerinden verilen siparişler olduğu ortaya çıkıyor. Eğlenceli diyalogların yaşandığı her reklam filmi

Concept’in yaratıcı süreçlerini üstlendiği A101 reklamlarında daha önceleri de market zincirinin ucuzluğuna vurgu yapan esprili kampanyalar hazırlanmıştı. Market alışverişini trajik bir hale getiren dış sesin yer aldığı A101 Hep Ucuz ve fiyat uygunluğunu esprili bir dille harmanlayan Neden mi A101? bu kampanyalar arasında yer alıyor.

Künye

Müşteri: A101
Müşteri Yetkilisi: Cüneyt Şahin, Yeliz Yahşi Bilgiç, Aslıhan Öztekin, Elif Barış, Mehmet Acat, Yüce Şahinel
Ajans: Concept
ECD: Kerem Özkut
Kreatif Direktör: Gökhan Özdemir
Kreatif Grup Başkanı: Taygun Taşçı
Kreatif Ekip: Görkem Can Uygun, Demeter Dinler
Grafiker: Uğur Akdemir, Şule Kurtoğlu
Müşteri İlişkileri Direktörü: Barış Alemdar
Müşteri İlişkileri: Özlem Najdi, Özge Mandacıoğlu, Dilara Kul, Müge Kocadağ
Stratejik Planlama: Onur Aydın, Aytuğ Ateş, Su Solak
Ajans Prodüktörleri: Mert Turan, Hilal Kınalıada
Yönetmen: Sedat Dündar, Umut Dizdar
Prodüksiyon Şirketi: Yapar Film
Post Prodüksiyon Şirketi: IPD

Görsel: Concept