Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hafta Sonunu Keyiflendiren Lezzete +1 Eşlikçi Dükkanı

Hafta Sonunu Keyiflendiren Lezzete +1 Eşlikçi Dükkanı

Lezzete +1 Eşlikçi Dükkanı, Türkiye'nin 7 bölgesinden lezzetlerin yer aldığı eşlikçileri hafta sonuna özel sundu.

Türkiye’nin her bölgesinin beğenilerek tüketilen kendine özgü tatları olmasına rağmen yeni lezzetlerin kapısını aralayacak eşlikçiler karşımıza çıkmıyordu. Her yerde denk gelebileceğimiz patates kızartması, tavuk kanat ve nachos gibi eşlikçilere yeni bir boyut kazandıran Artıbir ise bu konuda bir adım attı. Yemeksepeti ve Yemeksepeti Vale iş birliği ile geçtiğimiz hafta sonunda yeni bir projeye imza atan Artıbir, Türkiye’nin 7 bölgesinden ilham alan tariflerle 7 farklı eşlikçiyi tüketicilerle buluşturdu.

Pop-up eşlikçi restoranı sınırlı sayıda eşlikçiyi servis etti

Türkiye’de bir ilk olan pop-up eşlikçi restoranı benzer lezzetlerden sıkılanlar için farklı alternatifler sundu. Geçtiğimiz hafta sonu Beşiktaş ve çevresinde oturan kişilere hizmet veren pop-up restoran, her damak zevkine hitap edecek eşlikçileri kapıya kadar getirdi. Sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu hafta sonunu hareketlendirdi. Sipariş veren kullanıcılar klasik tatların dışına çıkma fırsatı yakaladı.

Pop-up eşlikçi restoranda sunulan ürünler arasında Türkiye’nin farklı bölgelerinden lezzetlerin olması dikkat çekiyor. Mısırlar Doğu Anadolu’nun tulum peyniriyle, nachos’lar Ege’nin zeytiniyle, tavuk kanatlar ise Güneydoğu’nun eşsiz baharatı sumakla buluşuyor. Daha önce belki de hiç birbirine yakışacağı düşünülmeyen malzemelerin bir araya gelmesiyle oluşan bu lezzetler eşlikçi kültürün gelişeceğine işaret ediyor.

Görsel: Artıbir