Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ayakkabı Giyen Koltuk

Ayakkabı Giyen Koltuk

LC23, "LC23 Armchair" adlı ayakkabı giyen koltuğuyla eve neşe katacak eğlenceli bir tasarım sunuyor.

Mizah her şeye olduğu gibi tasarıma da ayrı bir tat katıyor. Chris Wolston’ın koltuklara insansı özellikler eklediği Nalgona Chair adlı muzip mobilya serisi bunun en güzel örneklerindendi. Peki ya ayakkabı giyen koltuklara ne dersiniz? Giymediğiniz ayakkabılarınızı koltuklara giydirip eve neşeli bir atmosfer katmak nasıl olurdu? İtalyan moda markası LC23 bunu gerçeğe dönüştüren LC23 Armchair adlı keyifli bir tasarım hazırladı.

Karantinada koltuğu giydirmek

Çağdaş sokak modası alanında tanınan bir marka olan LC23, mobilya dünyasına el atarak koltuk tasarımları da yapan bir marka. Son yaptığı koltuklardan birine ise ayakkabı giydirerek dikkat çekti. Fotoğraflarda ve videoda görüldüğü üzere koltuk insan ayaklarına benzer ayaklara sahip. Kullanıcı dilediğinde koltuğa giydirdiği ayakkabıları da değiştirebiliyor. Böylece stilini yalnızca kendi ayakkabılarıyla değil, koltuklarına giydirdiği ayakkabılarla da göstermiş oluyor. Özellikle karantina dönemi için oldukça uygun bir dekorasyon ve tanıtım fikri.

LC23 Armchair’in ayakları İtalya’da yerel ustalar tarafından oyulmuş köknar ağacından yapılmış. Döşemesinde Polartec kumaş kullanılmış. Ayrıca yaratıcı bir depolama alanı olarak yan ve arka cephelerine çıkarılabilir renkli çantalar yerleştirilmiş. Koltuk tahmin edeceğiniz üzere sınırlı sayıda üretilmiş.

Markanın daha önce tasarladığı ayakkabısız koltuklar da var:

Görsel: Instagram