Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Küçük Dokunuşların Evi Nasıl Değiştirdiğini Gösteren IKEA Posterleri

Küçük Dokunuşların Evi Nasıl Değiştirdiğini Gösteren IKEA Posterleri

Leo Burnett KSA tarafından IKEA Suudi Arabistan için hazırlanan "There is always room for change" kampanyasında, küçük değişimlerle evlerimizi renklendirebileceğimiz hatırlatılıyor.

IKEA karantina günlerine özel çok keyifli çalışmalar yapıyor. Bunlar arasında çocuklar için hazırladığı oyun evi kılavuzları akıllara kazınan örneklerdendi. Yine evde Noel aktivitesi arayışında olanlar için gerçek IKEA montaj kitlerine dayalı kurabiye montaj kitleri yayınlayarak kalpleri fethetmişti. Bu defa ise There is always room for change başlıklı kampanyasıyla marka, evlerimize nasıl ufak tefek yenilikler katabileceğimizi hatırlatıyor.

Değişim için her zaman bir yol bulunur

IKEA bu posterlerle, en çok zaman geçirdiğimiz yer olan evimize, büyük değişiklikler yapmaya gerek olmadan da yeni bir soluk getirebileceğimizi hatırlatıyor. Bütçenizi zorlamadan ve eşya taşımanın sorunlarıyla uğraşmadan her seferinde tek bir öğeyi değiştirmek evinize yeterince renk katabilir.

Aynı odaları minik değişimlerle arka arkaya betimleyen göz alıcı posterler, Leo Burnett KSA tarafından IKEA Suudi Arabistan için hazırlanan bir kampanya kapsamında tasarlanmış. Her panelde, o odadaki sanat eseri veya halı gibi unsurlar farklı görünüyor. Bu da IKEA müşterilerine, aynı mekanın sürekli değişen zevklere veya yaşam tarzlarına uyacak şekilde kolayca değiştirilebileceğini hatırlatıyor. Zaten kampanya metninde de bu nedenle “There is always room for change” (değişim için her zaman yer vardır) başlığı kullanılmış. Posterler aynı zamanda bir insanın odasının veya evinin o kişiyle birlikte gençlikten yetişkinliğe doğru nasıl değişebildiğini gösteriyor. Posterlerin yanı sıra sosyal medya için odaların değişimini video olarak gösteren içerikler de hazırlanmış.

There is always room for change There is always room for change

Görsel: IKEA