Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
32. Kristal Elma Ödülleri’nin Kazananları Belli Oldu

32. Kristal Elma Ödülleri’nin Kazananları Belli Oldu

Bu yıl 32. kez yaratıcılığı ödüllendiren Kristal Elma, kategorilerinde kazanan işleri 24-25 Aralık tarihlerinde Instagram ve Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

Bu yıl “Bizi koruyan yaratıcılık!” mottosuyla karşımıza çıkan Kristal Elma 32. kez yaratıcılığı ödüllendirdi. Pandemi döneminde yaratıcılık her zamankinden daha fazla yanımızda olurken Kristal Elma, bu yılki etkinliği, zorlu süreçte hız kesmeden devam eden ve yaratıcılığını ortaya koyan herkese ithaf etti. Bu nedenle organizasyon, COVID-19’un yarattığı çeşitli ekonomik etkileri de göz önünde bulundurarak bu yılki başvuruları ücretsiz yaptı. Kategorilerinde kazanan işler ise 24-25 Aralık tarihlerinde Kristal Elma’nın Instagram ve Twitter hesaplarından açıklandı.

Kristal Elma’da bu yıl toplam 385 ödül verildi

Kristal Elma’nın tüm kategorilerinde Bölge, Uygulamada Mükemmellik Müzik ve Yapım/Yönetim, Tasarım, Medya ve Dijital, Sosyal Medya ve Aktivasyon, Reklamda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Basın, Açıkhava, Radyo ve Ses, Eli Acıman Reklam Metni Ödülü, Film, TV ve Sinema, Online Film, Entegre Kampanyalar, Kristal Elma 2020 Özel Kategorisi’ne katılan projeler değerlendirildi ve ödüllendirildi.

Kristal Elma’da bu yıl 8 Büyük, 153 Kristal, 123 Gümüş, 97 Bronz ve 4 Seçici Kurul Özel Ödülü olmak üzere toplam 385 ödül verildi. 8 büyük ödülü ve sektör ve mecra bağımsız olarak değerlen 2020 özel kategorisi kazananını sizler için derledik. Kristal Elma kazananların tam listesine organizasyonun Twitter ve Instagram hesabının yanı sıra buradan ulaşabilirsiniz.

Bölge Yarışması büyük ödülü


Tasarım büyük ödülü


Medya büyük ödülü


Basın büyük ödülü


Film, TV & Sinema büyük ödülü


Dijital, Sosyal Medya ve Aktivasyon büyük ödülü


Online Film büyük ödülü


Entegre Kampanyalar büyük ödülü


Kristal Elma 2020 Özel Kategorisi

 

Görsel: Twitter