Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Karşıyaka’dan Yeni Sezona Özel Susmayan Forma

Karşıyaka’dan Yeni Sezona Özel Susmayan Forma

Karşıyaka Spor Kulübü, Karşıyaka ile özdeşleşen seslerin grafiklerinin yer aldığı özel tasarım yeni sezon formasını tanıttı.

Formalar kitlelerin taraftarı olduğu takımları göstermenin en açık göstergelerinden biri. Formlardaki yer alan tasarımlar ise bulunduğu şehrin kimliğini, kültürünü ve takımın özelliklerini ne kadar yansıtabiliyorsa o kadar güzel ve özel oluyor. Nike’nin geçtiğimiz sezon FC Barcelona için hazırlamış olduğu Eixample semtinin imar planının yansıtıldığı alternatif forma bu tasarımlardan birine örnek gösterilebilir. Geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız Puma’nın hazırlamış olduğu Rönesans Dönemi’nden esintiler taşıyan İtalyan Milli Takım forması da ülkenin tarihini yansıtan bir tasarıma sahipti.

Karşıyaka’yı Karşıyaka yapan tüm sesler formaya taşındı

Türkiye’nin en köklü kulüpleri arasında olan ve taraftarının tezahüratları ile hafızalarda yer edinen Karşıyaka Spor Kulübü de 2019-2020 sezonu için “Susmayan Forma” isimli tasarım bir forma hazırladı.

Formanın tanıtım videosunda “Karşıyakalılar evinde, deplasmanda, hiçbir yerde susmasın diye Karşıyaka’yı Karşıyaka yapan tüm sesler formaya taşındı.” ifadeleri yer alıyor. 107. yılını kutlayan ve bu sezon altyapı oyuncuları ile TFF 3. Lig 2’inci grupta mücadele eden spor kulübü 107 yıllık tarihini formasına yansıtıyor.

Formada bayrak, vapur, güvercin, gevrek satıcısı, meşale, tarihi maç, Kaf-Sin-Kaf tezahüratı, Karşıyaka Çarşısının sesleri ile Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ne Mutlu Türk’üm diyene” sözünün ses grafikleri yer alıyor. Tüm bu seslerin birleştirilmesinden oluşan ses grafiği formaya taşınıyor.

Karşıyaka Spor Kulübü hazırlanan formayı “Yeni forma tasarımımız! Karşıyaka’yı, Karşıyaka yapan tüm sesleri formamıza taşıdık” sözleri ile Twitter hesabından paylaştı. Özel tasarım forma ilerleyen günlerde lisanslı ürün mağazalarında satışa sunulacak.

Görsel: Youtube