Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ayrılmanın Eşiğine Gelen Bir Çiftin Hikayesi

Ayrılmanın Eşiğine Gelen Bir Çiftin Hikayesi

Lacoste, BETC Paris ortaklığı ile hazırladığı reklam filmi Crocodile Inside ile ayrılma noktasına gelmiş bir çifti konu ediniyor.

İkonik timsah logosu ile hafızalara yerleşen Lacoste, markasının gelişimini ve tarzını reklam filmlerinde gösteriyor. 2017 yılında yayınladığı Timeless adlı reklam filminde 1930’lardan günümüze kadar uzanan bir aşk hikayesi konu edinmişti. BETC Paris’in hazırladığı reklam filmi süreç içerisinde değişimine uğramayan klasik Lacoste tişörtünü ön plana çıkartıyordu. Lacoste bu kampanyasıyla 85. yılını kutlarken tasarımlarının zamansızlığına gönderme yapmıştı. Life is a beautiful sport (Hayat güzel bir spor) sloganıyla devam eden Lacoste yeni projesinde aynı sloganı kullanmaya devam etti.

Lacoste, BETC Paris işbirliği ile Crocodile Inside (Timsah İçerde) adlı yeni bir reklam filmi hazırlandı. Fransız aktörler Oulaya Amamra ve Kevin Azaïs filmde oynarken filmin yönetmenliğini Megaforce yaptı. Megaforce, Rihanna ve Madonna gibi yıldızların şarkılarında da yönetmenlik yapmıştı. Hazırlanan reklam filmi için Edith Piaf’tan Hymne de L’Amour şarkısı kullanıldı.

Lacoste markasının değerlerini ön plana çıkarıyor

Ayrılmanın eşiğine gelmiş çiftin evdeki tartışma sahnesiyle açılan film, çiftin arasındaki tartışma alevlendikçe farklı bir boyuta çıkıyor. Belirsizlik içinde ilerleyen tartışmanın büyümesi ile reklam filmi kıyamet senaryosuna dönüşüyor. Çift parçalara ayrılan ev içinde iki farklı tarafa ayrılıyor. Her ne kadar yaşanan tartışmanın boyutu büyük olsa da parçalara ayrılan binanın içinde yaptıkları hatanın farkına varan çift son bir hamle ile tekrardan bir araya geliyor. Tartışma, ayrılık ve tekrar birleşmenin yaşandığı filmde Lacoste markasını direkt olarak ön plana çıkarmak yerine kısa sahnelerde ikonik timsah logosunu kullanıyor. Marka azim, akıl, hareket özgürlüğü ve yaratıcılık gibi temel değerlerini ön plana çıkardığı kampanyada birbirlerinden ve değerlerinden vazgeçemeyen çiftin çetrefilli hikayesini yansıtmış oluyor.

Hazırlanan reklam filmi, Oliver Hadlee Pearch tarafından çekilen üç porte ile güçlendirildi. #CrocodileInside etiketinin kullanıldığı çalışmalarda ise rüzgara karşı yürüyen, zorluklara karşı ilerlemeye devam eden, Novak Djokovic, Selah Marley ve Léo Walk bulunuyor.

Künye

Müşteri: Lacoste
Müşteri Temsilcisi: Sandrine Conseiller, Amandine Morel, Mylène Atlan, Amandine Delcour
Ajans: BETC Paris
Ajans Yönetimi: Bertille Toledano, Gaëlle Gicqueau, Fanny Buisseret
Yöentici Yaratıcı Yönetmen: Rémi Babinet
Yaratıcı Yönetmen: Aurélie Scalabre, Olivier Aumard, Damien Bellon
Sanat Yönetmeni: Aurélie Scalabre
Metin Yazarı: Olivier Aumard
Yardımcı Sanat Yönetmeni: Jessica Fecteau
Stratejik Planlama: Philippe Martin-Davies
Global Prodüksiyon: General Pop
Prodüksiyon: General Pop
Yönetmen: Megaforce
Ses Prodüksiyon: Iconoclast Publishing
Müzik: L’Hymne À L’Amour – Edith Piaf

Görsel: Youtube, Muse by Clio