Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Zamansız Bir Aşkın ve Zamansız Bir Tişörtün Hikayesi

Zamansız Bir Aşkın ve Zamansız Bir Tişörtün Hikayesi

Lacoste'un yeni filmi, markanın 1933'ten bugüne gelişini romantik bir aşk hikayesi ve zengin görsel detaylarla anlatıyor.

Lacoste yeni reklam filmi “Timeless” ile bizi zaman içerisinde epik bir tren yolculuğuna çıkarıyor. Dönemler arası geçiş yapan film; 1933’lerden bu yana Lacoste’un klasik tişörtünün zamansızlığını büyük bir aşk hikayesi üzerinden anlatıyor.

Film, 1930’larda bir tren istasyonunda açılıyor. Hoş bir adam ve güzel bir kadın çarpışıyorlar. İlk görüşte aşk! Ancak, kadın trene biniyor, adamsa onun arkasından bakakalırken ani bir kararla trene atlıyor ve kadını arıyor. Adam kompartmanlar arasında dolanıp, tren koridorlarında koştururken bizler zamanda geçişler yaşıyoruz. Adam ara sıra kadını yakalar gibi olsa da bir türlü yakalayamıyor. 1930’lardan 40’lara, 50’lere derken 8 farklı dönemden geçip bugüne kadar geliyoruz. Adam ve kadın nihayet günümüzün bir metro istasyonunda buluşuyorlar. Tabii ki her şey değişmiş olsa da değişmeyen tek şey var: Aşk. Ve tabii bir de adamın klasik Lacoste tişörtü.

BETC Paris tarafından yaratılan film görsellik, sanat yönetimi ve sinematografi açısından çok zengin. 1930’lardan bu yana filmde gördüğümüz tüm dönemler, detayları, kostümleri ve renkleriyle çok başarılı yansıtılmış. Filmde en baştaki 1930’ların istasyon sahnesi için 250 figüran rol almış. Ayrıca her dönem için o dönemin gerçek vagonları kullanılmış. Kostümler zaten şahane, Jackie filmiyle Oscar adayı olan Madeline Fontaine tarafından hazırlanmış. Müziklerse, Max Richter’den, kahramanımızın koşturmasına güçlendirecek etkiler yapıyor. Aşk hikayemizin kahramanlarını Damien Chapelle ve Dorcas Coppin oynarken, filmin yönetmenliğini de Seb Edwards yapıyor.

Film dünya çapında gösterime girecek. Televizyon, dijital ve açık hava mecralarında da desteklenecek.

Künye:
Reklamveren: Lacoste
Reklam Ajansı: BETC Paris
Yaratıcı Yönetmen: Antoine Choque
Sanat Yönetmeni: Aurelie Scalabre
Reklam Yazarı: Olivier Aumard
TV Yapımcısı: Fabrice Brovelli
Yönetmen: Seb Edwards
Yapım: Wanda/Academy

Görsel: Lacoste, YouTube