Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
BMW’nin Yeni Modellerini Sanal Gerçeklik ile Keşfedin

BMW’nin Yeni Modellerini Sanal Gerçeklik ile Keşfedin

BMW 3 Serisi başta olmak üzere en yeni modeller 12 Mayıs'a kadar BMW VR Deneyimi Noktası'nda sanal gerçeklikle incelenebiliyor.

Sanal gerçeklik teknolojisi fiziksel engelleri kaldırarak bambaşka deneyimler yaşatıyor insana. Gözlüğü taktığınız anda dünyanın başka bir ucunu veya sanat projeleriyle henüz ortaya çıkmamış konsept mekanları keşfedebiliyorsunuz. Sanat, sosyal fayda, farkındalık gibi alanlarda yapılan sanal gerçeklik projeleri yeni bir perspektif kazandırıyor. Markalar ise bu teknolojiyi kullanarak henüz piyasaya çıkmamış veya çıkmak üzere olan ürünleri ile farklı bir deneyim hazırlayabiliyor.

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu BMW bir çok yeni ve çarpıcı modelini bir VR deneyimine dönüştürdü. Yeni BMW 3 Serisi başta olmak üzere Yeni BMW X5 , Yeni BMW X7, Yeni BMW 8 Serisi ve Yeni BMW Z4 modellerinin Türkiye’deki ilk gösterimi sanal gerçeklik içinde yapılıyor.

BMW VR Deneyimi Noktası 12 Mayıs’a kadar Yapı Kredi bomontiada’da!

BMW, tüm bu modellerin sanal gerçeklikte deneyimlenebilmesi için BMW VR Deneyimi Noktası’nı hazırladı. İstanbul’un merkezi alanlarında bulunan BMW VR Deneyimi Noktası ile BMW’nin son model otomobilleri sanal gerçeklik içinde incelenebiliyor. BMW VR Deneyimi ile ziyaretçiler BMW’nin son model otomobillerini kokpitinden iç tasarımına, gövde renginden aksesuarlarına kadar tüm detaylarını ve inceliklerini keşfedebiliyor.

21 Nisan’a kadar Zorlu AVM’de ziyaretçilerini ağırlayan BMW VR Deneyimi Noktası, 12 Mayıs’a kadar da Yapı Kredi bomontiada‘da BMW tutkunlarıyla buluşacak. Deneyim hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.