Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Heykele Dönüşen Saçlar

Heykele Dönüşen Saçlar

Laetitia KY; saç ekleri, iğne, kumaş, tel ve yün kullanarak uyguladığı çılgın tasarımlarına yenilerini ekledi.

Laetitia KY, kendi saçına uyguladığı çılgın modellerle büyük ilgi toplamıştı. Saçına adeta bir heykel malzemesi gibi şekillendiren bu sempatik genç kadın, yeni saç tasarımları yaparak Instagram’da dikkat çekmeye devam ediyor.

Laetitia KY, saç tasarımlarıyla sosyal mesajlar veriyor

Instagram’daki takipçi sayısı 160 bini aşan Laetitia KY, yalnızca eğlenceli saç modelleri sunan bir tasarımcı değil. Fildişi Sahili’nde yaşayan 22 yaşındaki genç kadın paylaşımlarında hoşgörü ve eşitlik mesajları veriyor, politika ve sosyal konular hakkındaki düşüncelerini de ortaya koyuyor. Ayrıca saç ürünleri ve giyim markalarıyla iş birlikleri yapıyor ve bu markalara özel saç kompozisyonları yaratıyor.

Laetitia KY Heykele Dönüşen Saçlar

Laetitia KY saçlarına; minyatür insan ve hayvan figürlerinden günlük yaşamda kullanılan eşyalara, emojilere ve konuşma baloncuklarına kadar farklı şekiller veriyor. Hatta birden fazla figürün ve nesnenin yer aldığı kompozisyonlar yaratıyor. Saç heykellerini; saç ekleri, iğne, kumaş, tel ve yün kullanarak yapıyor. Tamamlanma süreleri ise kompozisyonun karmaşıklığına bağlı olarak 20 dakika ila 2 saat arasında değişiyor.

Hem bir sanat tutkunu hem de bir moda tasarımcısı olan Laetitia KY’nin Facebook sayfasından ve Instagram’ından takip edebilirsiniz. Ayrıca bir aydır YouTube kanalında da aktif olmaya ve “nasıl yapılır” videoları paylaşmaya başlamış.

Laetitia KY Heykele Dönüşen Saçlar Laetitia KY Heykele Dönüşen Saçlar Laetitia KY Heykele Dönüşen Saçlar Laetitia KY Heykele Dönüşen Saçlar Laetitia KY Heykele Dönüşen Saçlar Laetitia KY Heykele Dönüşen Saçlar Laetitia KY Heykele Dönüşen Saçlar Laetitia KY Heykele Dönüşen Saçlar Laetitia KY Heykele Dönüşen Saçlar Laetitia KY Heykele Dönüşen Saçlar Laetitia KY Heykele Dönüşen Saçlar Laetitia KY Heykele Dönüşen Saçlar Laetitia KY Heykele Dönüşen Saçlar

Görsel: Instagram
Manşet görseli düzenlenmiştir.