Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Transavia Airlines Sayesinde Arkadaşlarla Kısa Bir Tatil’in İkincisi Çok Yakında

Transavia Airlines Sayesinde Arkadaşlarla Kısa Bir Tatil’in İkincisi Çok Yakında

Transavia Hava Yolları'nın ucuz uçuş kampanyasını, Humanseven Fransa'nın üç arkadaşın tatillerini anlatan macera filminin devam filmi tadında hazırladığı fragman üzerinden izliyoruz.

Hava yolu ile ulaşım günümüzde seyahat etmenin en çok tercih edilen yollarından biri. Pete Mauney’in Airports adlı fotoğraf sergisinde uzun pozlama tekniğiyle çektiği, uçakların bıraktığı izlerin ve ışıklarının süslediği gökyüzü fotoğrafları, hava yolunun tercih sıklığının görsel bir kanıtı. Hava yolu şirketleri de bu talebi görüyor ve arttırıyor. Sık sık yeni kampanyalar yaratarak seyahat etmek isteyen kişilere, eğlenceli içerikler sunan hava yolu şirketleri, böylelikle bu kişilerin kendi bütçelerine göre alternatifler keşfetmelerini sağlıyor. Gerçi, BWM Dentsu‘nun Avusturalya’nın ulusal hava yolları Qantas için hazırladığı The Passport Take Off kampanyasıyla marka Avustralya biletlerinde 135 dolar indirim uygulayarak Amerikalıların pasaport masraflarını karşılamış; böylelikle uçuş biletinde indirim yapmanın ötesine geçmişti. Bu durum bir istisna olması sebebiyle de hem ulusal hem de uluslararası medyada yer almıştı.

Tatil Geri Döndü!

Humanseven (HMN7) Fransa’nın, düşük maliyetli havayolu şirketi Transavia Airlines için hazırladığı reklam kampanyası #LesVacancesLeRetour etiketiyle sosyal medyada yer buluyor. Transavia Airlines için bir seri halinde tatile çıkmanın farklı sebepleri üzerine keyifli içerikler yaratan HMN7, son reklam filmi Holidays are Back (Tatiller Geri Döndü) ile adeta bir macera filminin fragmanını izleyiciyle buluşturuyor. Bu reklam filminde geçtiğimiz yıl tatile birlikte giden 3 kafadarın, kısa süreli tatillerinde tüm şehri gezme çabalarını izliyoruz. Uzun uzadıya vakti olmayan her gezgin gibi kısa sürede şehrin gezilmesi, görülmesi gereken yerlerine gitmeye çalışan bu 3 arkadaş tatillerinin sonunda harap olmuş bir şekilde ve geride görülecek çok şey bırakarak şehri terk ediyor. Bu fragman tadındaki reklam filminde, geçen tatilden izlediğimiz sahnelerin üzerine, karakterlerimizin Transavia Airlines’ın sağladığı ucuz uçuş seçenekleriyle şehre geri döndüklerini ve serinin devam filmi Short Break with Friends 2‘nin yayına hazır olduğunu anlıyoruz.

Künye:

Reklam Ajansı: Humanseven
Yaratıcı Yönetmen: Stéphane Gaubert
Sanat Yönetmeni: Jordan Molina
Metin Yazarı: Ludovic Miège
TV Yapımcısı: Philippine Domenech
Prodüksiyon: Partizan
Yönetmen: Giles Ripley
Yapımcı: Khalid Tahhar
İdari Prodüksiyon: HRCLS
Transavia: Nathalie Stubler, Nicolas Hénin, Cécile Nomdedeu, Hélène Miau
HMN7: Elisabeth Billiemaz, Frederic Guiraudou, Lola Abourmad, Pascale Vinzant, Agathe Pannaud, Éric Mironneau
HRCLS: Christopher Thiery, Philippine Domenech

Görsel: YouTube, Facebook