Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Louis Vuitton Çantalarda Bayraklar Dalganıyor

Louis Vuitton Çantalarda Bayraklar Dalganıyor

Kadın giyim markası Jay Ahr, vintage Louis Vuitton çantaları karmaşık nakış teknikleri kullanarak ülke bayraklarıyla süsledi.

Dünya Kupası fırtınası Fransa’nın şampiyonluğuyla sona erdi. Ancak rüzgarı bir süre daha devam edecek gibi. Özellikle de moda dünyası Dünya Kupası coşkusunu ve ruhunu, tüm renkleriyle kucaklıyor. Örneğin, nakış işçiliğini öne çıkaran kadın giyim markası Jay Ahr. Louis Vuitton çantaları alıp onları ülke bayraklarıyla şık bir şekilde bir araya getiren marka; milliyetçilikle yüksek modayı birleştiren bir koleksiyon sunuyor.

Koleksiyonda klasik Louis Vuitton spor çantalar,  elde özenle işlenmiş nakış bayraklarla bezeli. Bayrak renklerinin arasından LV monogramları görülebiliyor. Markanın tasarım başkanı Jonathan Riss’in son 20 yıldır geliştirdiği nakış tekniklerini sergilemek istediği kişisel bir projesi olan koleksiyonun yapımı için karmaşık bir süreç izlenmiş.

Çantalar Parçalara Ayrılıp İşlendi

Çantaların hepsi vintage. Dünyanın dört yanından toplanan bu LV çantalar, önce Riss ve ekibi tarafından parçalarına ayrılmış. Daha sonra parçalar farklı nakışçılara gönderilmiş. Üzerlerine nakışlar işlendikten sonra parçalar, orijinal ipliğiyle yeniden bir araya getirilmiş. Böylece daha yamalı, altındaki çantayı gösteren ilginç bir görünüm elde edilmiş.

Koleksiyonda pek çok ülkeyi görmek mümkün. Türkiye’den Arnavutluk’a, Suudi Arabistan’dan Japonya’ya, Uruguay’dan Tayvan’a pek çok ülke bayrağı nakışlarla yansıtılmış. Bunun yanı sıra David Bowie veya kafatası gibi figürlerin işlendiği çantalar da var.

Çantalar satışta. Tahmin edeceğiniz üzere hem vintage LV hem de bir başka tasarımcının el işçiliğiyle yeniden yorumu olunca fiyatlar yüksek. 7000-15000 dolar arası fiyatlarla kendi ülkenizin veya sevdiğiniz bir başka ülkenin renklerini taşımak mümkün.

jay ahr_louis vuitton_bigumigu_ jay ahr_louis vuitton_bigumigu_ jay ahr_louis vuitton_bigumigu_ jay ahr_louis vuitton_bigumigu_ jay ahr_louis vuitton_bigumigu_ jay ahr_louis vuitton_bigumigu_ jay ahr_louis vuitton_bigumigu_

jay ahr_louis vuitton_bigumigu_

jay ahr_louis vuitton_bigumigu_

Görsel: Farfetch