Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İstanbul’un Silüetinde Koşanlar: Storror

İstanbul’un Silüetinde Koşanlar: Storror

Storrorblog'un 7 atletten oluşan takımı söz konusu koşmaksa kendini durduramıyor İstanbul kazan, onlar kepçe koşuyor. 

Koşanlar bilir, koşulan parkurun mesafesi arttıkça düşünceler de zihinden doğru orantıda uzaklaşır. Bir şey düşünmek istediğinizde, sabahlamanız gereken projeleri nasıl halledeceğim diye düşününce koşun. Durduğunuz kabahat! Koşmak gözünüzü korkutuyorsa da yürüyün, mesafe kat ettikçe siz de zihnen yol kat edeceksiniz. Bir de koşmayı çok sevenler var. Her sabah düzenli koşanlardan da çok sevenler var hatta. Storrorblog’un 7 atletten oluşan takımı söz konusu koşmaksa kendini durduramıyor. Ekip şimdi de İstanbul kazan, onlar kepçe koşuyor.

Koş ve Özgürleş

2010 yılından beri koşan kolektif, macera ve hareketi seven 7 atletten oluşuyor. On yıldan uzunca bir süre bir arada büyüyen sporcular kendilerine yarattıkları heyecan verici parkurlarla biliniyorlar. 134 milyon takipçili Youtube kanalına sahip kolektif şimdi de İstanbul’dan nefesleri kesen bir video yayınladılar. Avrupa’dan Asya’ya güzel bir güzergahı olan koşuda Süleymaniye Camii, Galata Köprüsü, Haydarpaşa gibi önemli İstanbul noktalarını da görüyoruz.

Kolektif otomobillerin üstünden alarmlarını umursamadan atlıyor, tüm köprüyü koşarak vapurun üstüne atlıyor ve sonra Asya kıtasında yoluna konteynırların üzerinde devam ediyor. Canon’un “Live for the Story” kampanyasının özelinde gerçekleşen çekimlerin yönetmenliğini de Canon elçisi olan Samo Vidic kameraya almış. Çekimde 4 kamera ve bir drone’dan faydalanmışlar.

İnsanın izlerken ayakları kıpırdıyor bu videoyu. Dışarı çıkıp koşmak istiyor. Ama siz yine de koşmak isteseniz de bu hareketleri evde ya da dışarda denemeyin. Biz uyarımızı yapalım.

Kolektifin parkurlarını Facebook, Instagram ve YouTube’dan takip edebilirsiniz.

Görsel: Facebook, YouTube