Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kraliyet Düğünü’ne Yakışır Bir KFC Kovası

Kraliyet Düğünü’ne Yakışır Bir KFC Kovası

KFC, Kraliyet Düğünü için özel olarak ürettirdiği el yapımı porselen kovaları, Colonel Club üyelerine özel bir yarışmayla hediye etti.

Kraliyet düğünü, dünya gündemini meşgul ededursun markalar da fırsatı değerlendirmekten kaçınmıyor. Meghan Markle’ın Prens Harry’nin kendisine ızgara tavuk eşliğinde evlenme teklif ettiğini anlatması üzerine tavuk diyince akla gelen ilk markalardan olan KFC de boş durmadı tabii. Kraliyet Düğünü’ne özel hazırladığı porselen kova ile Royal Wedding rüzgarına katıldı.

Iris Worldwide imzası taşıyan “Kentucky Fine China” bildiğimiz KFC kovasının porselen versiyonu. İngiliz porselen üreticisi Milton China tarafından elle üretildi. Kovada aynı zamanda 22 karatlık altın kenar bulunuyor. Kovanın arkasında ise Amerikan bayrağıyla İngiltere bayraklarından oluşan bir arma görülüyor. Bunun yanı sıra KFC logosu ve Colonel Sanders çizimi de yer alıyor.

Sadece 25 adet üretilen bu özel KFC kovaları, KFC’nin sadakat programı olan “Colonel Club” üyelerine özel bir yarışmayla Pazar günü sahiplerini buldu. Böylece, KFC yerken bile gustosunu bozmak istemeyen 25 kişi bu değerli kovayı evlerine götürdü.

KFC, bunun yanı sıra 50 adet sınırlı üretim Kraliyet Düğünü hatıra kovasını da Cumartesi günü Windsor’daki restoranında tüketicilere sundu.

kraliyet düğünü_kfc_iris worldwide_kentucky fine china_ingiltere_bigumigu_

kraliyet düğünü_kfc_iris worldwide_kentucky fine china_ingiltere_bigumigu_

Künye:

Reklamveren: KFC
Reklam Ajansı: Iris Worldwide
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Grant Hunter
Yaratıcı Ekip: Charlie Parker, Jonny Marsh
Yapım: Guy Cain
Yapımcı: Adam Brocklebank
Tasarım Yönetmeni:  Darren Mael
Müşteri İlişkileri Yöneticisi: Nell Forbes-Robertson
Proje Yöneticisi: Mailie Lee
Grup Planlama Yönetmeni: Rich Edwards

Görsel: Iris Worldwide