Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Origami Mantığıyla Katlanan Arktik Kayak

Origami Mantığıyla Katlanan Arktik Kayak

Oru Kayak'ın yeni origami kayağı Coast XT; kolaylıkla taşınabilen ve kurulabilen tasarımıyla yüksek performans ve dayanıklılık sunuyor.

Doğayla bütünleşmek isteyenler için katlanabilir kano ve kayaklar akıllıca bir çözüm. Coho Folding Kayak gibi katlanan ve sırt çantasıyla kolayca taşınabilen bu kayaklar, dilediğiniz yerde kayak keyfini yaşamanızı sağlıyor. Oru Kayak ise origami mantığını uyarladığı kanoya uyarlayan bir ürün. Bundan 5 yıl önce ilk origami kayaklarıyla piyasaya çıkan firma, büyük beğeni toplamıştı. Şimdi ise yakın zamanda sonlanan Indiegogo kampanyasında yeni modelleri 2018 Coast XT ile hedef fonu kat kat aşmış durumda.

İlk ürünün lansmanından bu yana geçen süre içerisinde kullanıcılarından ve topluluğundan iç görü toplayan, onların yorumlarıyla yeni modeli geliştiren Oru Kayak; Coast XT’nin şimdiye kadarki en sofistike kayakları olduğunu söylüyor. Aylar süren deneme, test ve geliştirme süreçlerinden sonra Coast XT; yeni sulara açılmaya hazır.

Birleştirme sürecindeki iyileştirmeler, konforu artıran eklentiler ve güvenlik özellikleriyle Coast XT; 4,8 metre boyunda ve  15 kilogram ağırlığında bir kayak. Katlanmış haliyle otomobilinizin bagajına kolaylıkla sığabiliyor. Özel çantası ile rahatça taşınabiliyor.

coast xt_oru kayak_indiegogo_bigumigu_15

coast xt_oru kayak_indiegogo_bigumigu_

Yeni Eklenen Özellikler

Coast XT’yi önceki modellerden ayıran birkaç özellik var. Bacak kısmınızı sabitleyerek sert sularda bile yüksek denge sabitliği, konfor ve güvenlik sağlayan kulakçıklar, kolayca ayarlanarak size uygun hale gelebiliyor. Tasarıma eklenen fermuar kanalları ise Coast XT’nin hızlı ve basit bir şekilde kurulabilmesine izin veriyor. Daha önceki yan kemerler ve dikiş kanallarının yerine geçen bu fermuarlar sayesinde kayağın yanları bir araya getiriliyor. Yeni katlama ise iç kısımda gereksiz alan harcanmasının önüne geçerek güçten ödün vermeden daha fazla alan ve daha hafif bir kayak sunuyor.

Coast XT, geleneksel Arktik kayakların şekil ve tasarımdan ilham alan bir kayak. Bu nedenle sadece sakin sular için değil; her tür macera için tasarlanmış. Ciddi keşif turlarına çıkabiliyor, profesyonel düzeyde performans saplayabiliyor. İşlevsellik, estetik ve yenilikçi bir bakış açısını bir araya getiren tasarımı ile hem şık görünümlü hem de kullanışlı bir su aracı.

Coast XT’nin en büyük avantajı taşınabilirlik. Geniş bir portfolyo çantası veya bavula sığabiliyor, evinizde dolapta, yatak altlarında ya da otomobilinizde saklanabiliyor. Uçağa binerken bagaja verilebiliyor. Küreği de 4 parçaya ayrılarak yine saklama kolaylığı sağlıyor. Kayağın standart aksesuarları da içerisinde tutuluyor.

Taşınabilirliğin yanı sıra çift katmanlı 5 mm’lik özel polipropilen malzemesi hem hafif hem de dayanıklı. Kayalar ve su altı engellere çarpmaya karşısında sağlam. Perfomansı ise sağlamlığıyla doğru orantılı. Özel katlamaları sayesinde üstün hız ve takip yeteneği sunuyor. 15 dakika içerisinde kurulabilen bu özel kayak, 20 bin kez katlamaya dayanıklı. Bu da kayağa oldukça uzun bir ömür vadediyor.

Coast XT, insanların açık hava sporlarıyla ve doğayla ilişkisini yeniden tanımlayacak bir kayak. Her maceranızda yanınızda olabilen Coast XT, suları özgürce ve rahatça keşfetmenize yardım edecek türden hafif, esnek ve sağlam bir kayak.

coast xt_oru kayak_indiegogo_bigumigu_

coast xt_oru kayak_indiegogo_bigumigu_

coast xt_oru kayak_indiegogo_bigumigu_

coast xt_oru kayak_indiegogo_bigumigu_ coast xt_oru kayak_indiegogo_bigumigu_ coast xt_oru kayak_indiegogo_bigumigu_

coast xt_oru kayak_indiegogo_bigumigu_ coast xt_oru kayak_indiegogo_bigumigu_

coast xt_oru kayak_indiegogo_bigumigu_

coast xt_oru kayak_indiegogo_bigumigu_ coast xt_oru kayak_indiegogo_bigumigu_ coast xt_oru kayak_indiegogo_bigumigu_

Görsel: Oru KayakIndiegogo