Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Turkcell Lazer Odaklanma: Dev Eğlenceli Ajans-Müşteri Parodileri (advertorial)

Turkcell Lazer Odaklanma: Dev Eğlenceli Ajans-Müşteri Parodileri (advertorial)

Turkcell Kristal Elma'da yakaladığı kitleye lazer odaklanmayı anlatmak için her birine gerçekten lazer odaklanıyor.

Turkcell müşterilerine en iyi çözümleri üretmeye çalışan ajansları ve onların markalarını en can alıcı yerde yakaladı, Kristal Elma Yaratıcılık Festivali. Festival boyunca Turkcell Yeni Medya çözümlerini anlatmaya çalıştı. Mobil pazarlamayı şekillendiren Tukcell kurumsal müşterilerine ve markalara reklam ve pazarlama çalışmalarında artı değer sağlayacak mobil kanal ve servislerinden yararlanmayı öneriyor.
Turkcell Yeni Medya ile Müşteriye Lazer Odaklanın haberiyle de detaylı aktarmıştık size. Marka bu çözümleri tanıtırken Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz üçlüsü ile çalışıyor, kendi hedef kitlesine bu özümleri doğru yerde anlatması bir yana, bu kadar eğlenceli şekilde anlatmasını sevdim.
Reklamcıların ve marka ekiplerini Krlstal Elma günlerinde yakalayan filmlerden iki tanesi ajans dünyasından, sonuncusu ise bir ajansla çalışan marka ekibi parodisi. Aynı şeyleri her gün yaşıyor olup da bu ekipten dinleyince gülmemek elde değil. İşlerManajans JWT’ye ait!
Kreatife Giriş 101

Müşteri Temsilciliğinde Anahtar Sözcükler ve Kuramlar

Müşteri Dili Edebiyatı

‘Ajans tarafından aşinayım’ diyenler fav, ‘marka ekibiyim ve böyleyiz ne yapalım?’ diyenler RT. Ajanstan markaya geçtim, iki katı şahidim diyenler Facebook’ta da paylaşsın.
Videolar sizi buraya yönlendirecek.