Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kristal Elma Festivali Bigumigu’dan Takip Edilir

Kristal Elma Festivali Bigumigu’dan Takip Edilir

Bu sene yaratıcılık festivaline dönüşen 25. Kristal Elma'yı, Turkcell Yeni Medya sponsorluğunda Bigumigu'dan aktarıyoruz!

25. Kristal Elma Yaratıcılık Festivali gün özetlerini, festivalin resmi mobil uygulamasının Turkcell sekmesinden de Bigumigu desteğiyle okuyabilirsiniz. iOS uygulamayı buradan, Android uygulamayı da buradan indirebiirsiniz.

Bir süredir Bigu’da Kristal Elma haberleri dikkatinizi çekmiştir 😉

Bugün başlayacak ve 4 gün sürecek olan Kristal Elma Festivali‘ne Bigumigu ailesi olarak Yalçın, Eda, ben ve tabi ki Han orda yerinden takip edip, bıdı bıdı sizlere yetiştireceğiz (Han‘ı görüp, mıncıklama dürtüsü gelenler lütfen çekinmeden yanımıza gelin :)).

Eda‘nın kaçırmayacaklarını şurdan, Yalçın‘ın kaçırmayacaklarını şurdan görebilirsiniz. Ben liste yapmadım, bakalım bizim bıdık Han neye girmeme izin verecek görüp yaşayacağız. Bir kaç konuk yazarımız bile olabilir ama şhhh şimdiden bir şey demiyorum. Kısaca takip edin bizi 😉

Bizi teker teker Twitter’dan takip edebilir ya da aşağıdan canlı yayın akışımızı takip edebilirsiniz. – Teknik arkadaşlarımız otomatik güncelleme üzerinde çalışmakta 😉

Canlı Blog Yayını
canlı blog yayınımız sona ermiştir 🙂