Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kararsız Seçmenler için Seçim Anketi: Kararsız Kalma!

Kararsız Seçmenler için Seçim Anketi: Kararsız Kalma!

Özenle belirlenmiş 25 soruyla seçmenlerin kendini yakın hissettiği partiyi tanıma anketi.

2015 Türkiye genel seçimleri, her kesimden seçmen için önemli bir anlam taşıyor. Seçim sonuçlarını öngörememekten ekonomik istikrara kadar birçok farklı sonucu da beraberinde getiriyor. Her seçmenin siyasi ve ideolojik olarak farklı görüşleri olsa da genel seçim sırasında pusuladan bir partiyi tercih edecek veya hiçbirini tercih etmeyecek.

Seçimlerin yarattığı psikolojik atmosfer ve kararsızlığa karşı Kararsız Kalma seçim anketi görüşlerinizin örtüştüğü siyasi partiyi analiz etmenize yardımcı oluyor. Ekonomik, sosyal, azınlık, LGBTI, internet basın ve ifade özgürlüğü gibi birçok farklı konudan Türkiye’nin genel gündemini ve hükümetin sorumluluklarını listeleyen anket 25 sorudan oluşuyor. Bir de kişisel görüşleriniz doğrultusunda sizin için daha fazla önemli olan konuyu ayarlayarak düşüncelerinizle paralellik gösteren partiyi seçmeniz kolaylaşıyor.

Özgürlük Araştırmaları Derneği ve 3H Hareketi tarafından bağımsız ve tarafsız olarak hazırlanan anket, seçmenlerin karar alma sürecine yardımcı olma amacı taşıyor. Çünkü herhangi bir fikrin olmamasındansa bir görüşü sebep sonuç örgüsüyle savunabilmek hepimiz için çok daha anlamlı ve faydalıdır.

Kararsız Kalma anketini buradan uygulayabilirsiniz.

Görsel; Kararsız Kalma