Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Annesini Gizlice Videoya Çekip Taliplerini Arıyor

Annesini Gizlice Videoya Çekip Taliplerini Arıyor

Bir yıl boyunca annesinin gizli gizli videolarını çeken Alex Lyngaas, annesinin sevdiği şeyleri listeleyip onu mutlu edecek bir erkek arıyor.

Çek asıllı Eva ve oğlu Alex, İsveç’te yaşayan mutlu bir aile. Ancak 69 yaşındaki Eva yalnız bir kadın ve Alex onu mutlu edecek bir erkekle birlikte olmasını istiyor. Bunun için de gizlice çalışmalarına başlayan Alex bir yıl boyunca annesinin videosunu çekiyor. Eva’nın nelerden hoşlandığını ve bunları yaparken ne kadar mutlu olduğunu gösteren Alex, bu minik sürprizini de geçtiğimiz hafta Anneler Günü’nde Eva ve internetle paylaşıyor.

Yaşam dolu bir kadın olan Eva; tenis, yüzme, doğa yürüyüşleri, yoga, sanat, bisiklet, seyahat etmek, dans ve ailesine zaman ayırmaktan hoşlanıyor. Zaten bu kadar dinamik ve çeşitli aktivitelerle ilgilenen bir insanın hayata küseceğini düşünemeyiz. Veya 69 yaşında olduğunu.

Alex de hayatındaki en kıymetli şeyin, annesinin sevilmesi ve sevmesi için biriyle tanışmasını istiyor. [email protected] adresi üzerinden talipleri ararken, “Biz sizi ararız.” kalıbını en sevecen üslupla dile getiriyor.


Görsel; Youtube