Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
​Bisiklet Tekerleğinde GIF Oynatmak

​Bisiklet Tekerleğinde GIF Oynatmak

Bisiklet tekerleğine takılan Balight, önceden yüklediğiniz görselleri tekerlekler üzerinde canlandırıyor ve GIF’ler oynatmanıza olanak sağlıyor.

Bisiklet tekerleği aksesuarı deyince aklıma küçükken jantlara taktığımız şu renkli boncuklar ya da karanlıkta parlayıp tekerlekleri görünür kılan aksesuarlar geliyor.

O zamanlar tekerleğe taktığımız bu süslerin, tekerlek döndükçe hareketlenip anlamsız şekiller ortaya çıkarması bile bize havalı gelirken, tekerleğe takılan “Balight” isimli cihazı görsek çıldırırdık herhalde.

Tekerlek jantlarına takılan Balight’ın üzerinde 16 milyon renk gösterebilen, 376 LED’e sahip 4 paneli bulunuyor. Şu anda Indiegogo’da fon arayışında olan cihazla, tekerleğinizin üzerinde önceden yüklediğiniz grafikleri gösterebiliyor, özel uygulamasını kullanarak cihazı kişiselleştirebiliyor; telefonunuz üzerinden fotoğraf gösterebiliyor, GIF oynatabiliyorsunuz.

Balight su geçirmez ve darbeye dayanıklı olacak şekilde tasarlanmış. Yani rahat rahat, aman alete bir şey olmasın demeden, bisikletinizi dilediğiniz gibi kullanmaya devam edebilirsiniz. Cihazın tam şarjda kullanım süresi 10 saat ve usb ile basit bir şekilde şarj edilebiliyor. Cihazın aynı zamanda bir sosyal medya uygulaması, veri takip cihazı ve güvenlik alarm sisemi bulunuyor.

https://vimeo.com/140839249

Görsel; indiegogo, Vimeo