Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yolumuzun Kesiştiği İnsanlara İkinci Bir Şans Veren Çöpçatanlık Uygulaması: Happn [advertorial]

Yolumuzun Kesiştiği İnsanlara İkinci Bir Şans Veren Çöpçatanlık Uygulaması: Happn [advertorial]

Happn uygulaması, duraktaki kızın yanına cesaret edip de gidemeyenlere ikinci bir şans veriyor.

Yine, yeni bir çöpçatanlık uygulaması: Happn. Peki mürüvvetimizi kendine bu kadar dert edinmiş uygulamalardan Happn’ın farkı ne? Happn, gün içinde yolda sokaktaki karşılaşmalarımızı fırsata çeviriyor, bak kimler gelmiş, kimler geçmiş yanından diyor.

Happn’da, Tinder ve benzeri uygulamalardaki (ki onların da çok ekmeğini yedik) gibi koca şehirde küçük bir profil resminden karpuz seçer gibi kadın/adam seçmek yerine, konumunuz baz alınarak zaten bir şekilde yolda sokakta karşılaştığınız ancak cesaret edip de konuşamadığınız ya da hatta görmediğiniz, yanından geçip gittiğiniz karpuzlar içinden seçiyorsunuz. Ayrıca Happn, bu karpuzları cebe atıyor ve size bir gün sonu raporu veriyor.

App Store, Play Store ve Windows Store’dan ücretsiz indirebileceğiniz Happn’da işler şöyle gelişiyor: Konum tabanlı çalışan uygulama, başka bir kullanıcıyla yolunuz kesiştiğinde, o kişinin profilini anlık olarak ekranda gösteriyor ve eşeğin aklına karpuz kabuğunu bir kere düşürüyor!

Diyelim ki hoşlandınız ve bir şey yapmanız lazım! Burada devreye Tinder’dan aşina olduğumuz bir güzellik giriyor. Gönderdiğiniz kalp, o kişi de size kalp göndermediği sürece sırrınız olarak kalıyor. Yok ben açık açık söyleyeyim, gözüne sokayım derseniz ona küçük “Charm”lar gönderebilirsiniz.

Happn size potansiyel sevgilinizle/lerinizle nerede, ne zaman, kaç kere karşılaştığınızla ilgili detayları da veriyor. Kalp gönderemeyecek kadar hoşlandıysanız, onun için de bir kolaylık düşünülmüş: O kıza ya da çocuğa, Spotify entegrasyonu sayesinde şarkı gönderebiliyorsunuz.

Uygulamanın önemli bir özelliği de şu; kesişme noktaları dışında kimsecikler nerede olduğunuzu görüntüleyemiyor.

Happn’ın, Londra, Berlin, Madrid, Barcelona, New York, Chicago, Los Angeles, Buenos Aires, Sydney ve artık İstanbul gibi şehirlerin sakinlerinin de içinde bulunduğu 6 milyonu aşan kullanıcısı bulunuyor.

Hemen cebinize indirmek için: happn.com