Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yeni Yaratıcılar #22: Bediz Yıldırım

Yeni Yaratıcılar #22: Bediz Yıldırım

Yeni Yaratıcılar'ın 22. buluşmasında Vogue, GQ, Miss Vogue Türkiye'nin Dijital Projeler Müdürü Bediz Yıldırım’ı ağırlayacağız.

Bigumigu olarak içimizdeki keşfetme ve paylaşma arzumuzu 2018’de fiziksel bir alana taşıdık. Yeni Yaratıcılar ile her ay özgün, yaratıcı ve ufuk açıcı çalışmalar yapan sanatçıları ağırlıyoruz. Geçmiş buluşmalarımızda Emrah Ablak, Meltem Şahin, Refik Anadol, Emre Parlak, Esk Reyn, Bilal Yılmaz, Pınar Akkurt, Atıl Aggündüz, Ecem Dilan Köse, Yasin Arıbuğa ve Selin Çınar gibi isimler konuğumuz oldu. 21. Yeni Yaratıcılar etkinliğinde karmaşık ağlı sistemlerle çalışan ve Graph Commons ağ haritalama platformunun kurucusu olan sanatçı Burak Arıkan ile işleri üzerine konuşma fırsatı yakalamıştık. Şubat ayının konuğu ise Vogue, GQ, Miss Vogue Türkiye’nin Dijital Projeler müdürü Bediz Yıldırım.

Yeni Yaratıcılar’ın 22. buluşması 18 Şubat’ta

2004 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin İktisat bölümünden mezun olan Bediz Yıldırım 2 senelik Finans Pazarlama kariyerinin ardından OgilvyOne İstanbul’da kreatif dijital medya üzerine çalıştı. 2010 yılında Vogue’un Türkiye’ye gelmesi ile burada önce Multimedya Editörü ardından da vogue.com Editörü olarak çalışma hayatını sürdürdü. Bu süre içerisinde dergiye yazıları ile katkıda bulundu. 2014 Yılında Doğuş Yayın Grubu dergilerinin Dijital İçerik Pazarlama Müdürü görevine getirildi. 2015 yılının sonunda doğru ise Dergi Grubu’nun yeni markası Glamour için Glamour.com Yayın Yönetmeni olarak çalışmaya başladı.

Glamour Dergisi’nin ardından 2016 yılında Doğuş Yayın Grubu Dergileri Vogue, GQ, Miss Vogue Türkiye’nin Dijital Projeler Müdürü görevine getirildi. Halen aynı pozisyonda görevini sürdürmekte. Bununla birlikte 2015 yılından bu yana İstanbul Moda Akademi’sinde dijital medya, pazarlama, e-ticaret ve marka yönetimi gibi konularda eğitimler veriyor.

18 Şubat Salı günü Bigumigu’nun eş-kurucusu ve yayın yönetmeni Yalçın Pembecioğlu ile sohbet formatında ve ATÖLYE’de gerçekleşecek olan Yeni Yaratıcılar etkinliği buluşmasında Bediz Yıldırım’ın bireysel olarak yaptığı işleri ve sektördeki çalışma hayatını kendisinden dinleyeceğiz.

Etkinliğimiz ücretsiz olacak, ancak yaratacağımız ortamın doğası gereği katılım sınırlı olacak. Yeni Yaratıcılar’a katılmak için buradan kayıt olabilir, Facebook etkinliğimize buradan bakabilirsiniz.

View this post on Instagram

?

A post shared by Bediz Yildirim (@bediz) on

View this post on Instagram

Treppe.

A post shared by Bediz Yildirim (@bediz) on

Görsel: ATÖLYE