Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yalnızca Yaşlıların Ders Verdiği Sosyal Paylaşım Sitesi: The Amazings

Yalnızca Yaşlıların Ders Verdiği Sosyal Paylaşım Sitesi: The Amazings

Skillshare ve Zumbara'nın bir başka versiyonu olan The Amazings'te yalnızca kendi alanına yıllarını vermiş yaşlılardan ders alabiliyorsunuz.

Yaşça bizden büyük kişilerin tecrübelerine saygı, yaşadıklarına merak katsayımız biz de büyüdükçe artıyor. Dünyada Skillshare, bizde Zumbara gibi insanların var olan yeteneklerini bir sitede satması/takas etmesi gibi girişimlerin bir başka versiyonu: The Amazings. Bu sitede yalnızca yaşlıların kendi alanlarında verdikleri dersleri satın alabiliyorsunuz.
Buna bence ‘alternatif eğitim’ de diyebiliriz. Dünyanın en iyi üniversitelerinin online eğitime geçtiği, her türlü ihtiyacımızı internetten edindiğimiz günlerde oturduğumuz yerden hayatını bir şeye adamış bir üstadan bir kursa giderek öğrenemeyeceğimiz, çevremizdeki insanlarla sohbet ederek duyamayacağımız şeylere erişmek güzel fikir. Hediye etmek için de harika hizmet, dünyanın bir ucundaki illustratörden, fotoğraf sanatçısından, hint yemekleri ustasından yanıbaşımızdaki insanlara hediye verebiliriz. Siteyi kurcalayın, ufuk açıyor.