Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yalnızca Aile Bireyleri İçin Sosyal Ağ: Save The Mom

Yalnızca Aile Bireyleri İçin Sosyal Ağ: Save The Mom

Save The Mom, bir arada ya da ayrı yaşayan ailelerin iletişimini kolaylaştırmak için kurulmuş İtalyan bir sosyal ağ.

Çoğumuz ailelerimizden uzakta yaşıyoruz, birlikte yaşayanlar ise dijital dünyada bir arada kalabilmeyi başaramıyorlar; herkes kendi dünyasında. Aile içi iletişimi tek yerden sağlayan İtalyan mobil uygulama Save The Mom‘ın içinde ses dosyası, mesaj, fotoğraf gönderebilirsiniz, çünkü aile fertleri her ne durumda olursanız olun haber almanız ve haberdar etmeniz gereken yegane yakınlarınız. Uygulama aynı zamanda kendi içinde yapılacaklar listesi oluşturmanıza izin veriyor, en önemlisi de alışveriş listesi oluşturabilmeniz; artık annenizin eve dönerken marketten almanızı istediği şeyleri unutma dramına son. Anket özelliği ile ailedekiler ortak bir karara daha adil varabiliyor ya da etkinlik yaratma özelliği ile herkesi bir araya getirmek kolaylaşıyor.
Zaten ayrı ayrı başka uygulamalarla da yapabileceğiniz şeyleri spesifik topluluklar için yaratan uygulamalar başarılı oluyor; ses dosyası, yazılı mesaj, fotoğraf göndermeyi ya da etkinlik tarihi belirlemeyi birçok uygulama ile yapabilecek olsanız da yalnızca ailenize özel bir uygulama olması daha güvende ve pratik hissettiriyor, hem aile ilgili tüm bilgileri tek yerde toplamış oluyorsunuz; hem de bir şey kaçırmış olma hissi ortadan kalkıyor. Tıpkı çiftler için Couple uygulamasının yaptığı gibi. Daha küçük bir sosyal çevre ile iletişimde olduğunuz sosyal ağ Path’de olduğu gibi.
Şu an için Apple kullanıcılarına açık uygulama birkaç hafta içinde Android kullanıcılarına da ulaşacak, ardından iPad versiyonu geliyor. Uygulama içi reklam modeli için de şimdiden İtalyan markası Style.ıt ile proje geliştirmiş durumda Save The Mom.