Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Xbox’ın Dune İçin Tasarladığı Havada Duran Kumanda

Xbox’ın Dune İçin Tasarladığı Havada Duran Kumanda

Microsoft, “Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki”yi dünyanın ilk havada süzülen Xbox kumandasıyla kutluyor.

Xbox ve Dune (Warner Bros) iş birliğiyle Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki (Dune: Part Two) için tasarlanan bu kumanda, Xbox Wire’da Dune temalı Ornithopter’ı da olan Özel Xbox Series S konsolu ile birlikte tanıtılmış. Bu oyun kumandası aslında teknik olarak tek başına havada durmuyor. Ancak havada durmasını sağlayan bir standın üzerinde bunu yapabiliyor. Xbox Wire’da yapılan paylaşımda, kumanda şöyle anlatılmış: “Ornithopter’den ilham alan özel olarak tasarlanmış bir konsol tutucusu, Arrakis’in güneşinin, gezegenlerinin ve kumunun canlı renklerini yansıtıyor”.

Koleksiyonluk donanım

Oyun kumandası, film logosu ve sembolleriyle tamamlanan özel bir tasarıma sahip. Benzer şekilde Dune’un Özel Xbox Series S konsolu da Arrakis’in evrendeki boyutunu temsil eden bir tasarımla sunulmuş. Bu konsolu ve havada duran kumandayı, Dune temalı Ornitopter Standı tamamlıyor.

Koleksiyon parçası niteliğindeki bu özel donanım, belirlenen katılım süresi boyunca Xbox’ı X’te (Twitter) takip eden ve resmi Xbox çekiliş tweet’ini yeniden tweetleyenlerin bu özel donanım setini kazanma şansına sahip olacak. Ancak katılım, tüm dünyaya açık değil. Sadece ABD’nin belirli bölgeleri için geçerli.

Görsel: Xbox, Xbox Wire