Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
TAÇ’ın Endemik Bitkilerden Esinlendiği Sürdürülebilir Reborn Koleksiyonu

TAÇ’ın Endemik Bitkilerden Esinlendiği Sürdürülebilir Reborn Koleksiyonu

TAÇ'ın ekolojik tasarım prensiplerine bağlı kalarak hazırladığı ve nesli tükenmeye yakın endemik bitkilerden esinlendiği yeni Reborn Koleksiyonu; doğayı ve etik değerleri korumayı hedefliyor.

Doğal kaynakların tükenme riskinin farkındalığı ile gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak için var gücüyle çalışan TAÇ; daha az su, daha az atık, daha az karbon ayak izi, daha çok insana değer, daha çok inovasyon misyonuyla yepyeni Reborn Nevresim Koleksiyonu’nu hazırladı. Çevresel sürdürülebilirlik alanındaki önemli konulardan biri olan biyoçeşitliliği korumaya yönelik sorumlulukla hayat bulan Reborn Nevresim Koleksiyonu; karbon ve su ayak izini azaltmak için, süreç optimizasyonlarıyla hazırlanan çevre dostu ev tekstilinde fark yaratıyor. Bu koleksiyonla TAÇ, bir endemik bitkinin tohumdan çiçeğe uzanan hikayesini konu alıyor.  Koleksiyonda; sade desenler geleneksel TAÇ yorumuyla buluşarak zamansız bir şıklık oluşturuyor. Tasarımda sürdürülebilirlik temasıyla hayata geçen bu koleksiyonla; endemik bitkilerin korunmasına yönelik farkındalık yaratılması ve bu yöndeki çabaların toplumda daha fazla karşılık bulması amaçlanıyor.

“Gelecek için bugün”

İstanbul Nazendesi, Kapadokya Soğanı ve Van Ters Lalesi gibi endemik bitkilerin hikayesi 6 farklı nevresim takımında hayat buluyor. Daha az su, daha az enerji, daha az karbon ayak izi, daha az boya tüketimi prensiplerine uygun olarak atılan sürdürülebilirlik odaklı adımlar, bu koleksiyonla hayata da geçiyor. Dekoratif yastık kılıfı olarak kullanılabilen özel ambalajında satışa sunulan Reborn Nevresim Koleksiyonu, %100 pamuk yapısıyla yumuşacık bir dokunuş sağlıyor.

TAÇ’ın yeni Reborn Koleksiyonu’nu incelemek isterseniz, www.tac.com.tr’yi veya TAÇ mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Zorlu Tekstil Grubu’nun ev tekstilindeki en güçlü markalarından olan TAÇ, sürdürülebilir bir dünya için geleceği düşünen ürünler tasarlamaya devam ediyor. “Gelecek için bugün” sloganıyla sürdürebilirliği odağına alarak hazırladığı Reborn Koleksiyonu ile hem evlere hem dünyaya değer katıyor.