Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Withings ile Vücudumuzu Biraz Fazla Yakından Tanıyalım

Withings ile Vücudumuzu Biraz Fazla Yakından Tanıyalım

Withings’in yeni stop motion animasyonu hem eğlendiren, hem de motive eden cinsten.

Withings’i bilenleriniz vardır. Vücudunuzu daha yakından tanımanızı sağlayan akıllı ölçüm cihazları üretiyorlar. Wi-fi üzerinden de çalışan akıllı tartı, tansiyon ölçme aleti, günlük aktivitelerinizi, uykunuzu analiz eden, nabzınızı, harcadığınız kaloriyi izleyen taşınabilir cihazların yanı sıra bebek tartısı, bebek kamerası gibi ürünleri de var.

Withings’in yeni stop motion animasyonu hem eğlendiren, hem de motive eden cinsten. Withings bu film ile; ürünlerini kullandığınızda vücudunuzu çok daha yakından tanıyacağınızı, tanıdıkça da ona daha iyi bakmak için çok daha istekli olacağınızı gösteriyor. Merkezinde çıplakken daha iyi bir görünüşe sahip olmak isteyen bir adamın yer aldığı filmde adamın vücudunun çıplak oyuncular tarafından canlandırılması da başarılı bir seçim.

70’i kadın, 70’i erkek toplam 140 kişinin yer aldığı filmin çekimleri 3 günden fazla sürmüş ve çekilen film için 2.000’i aşkın stil imajı kullanılmış. Filmi Youtube’da şimdiye kadar 553.000 kişi izlemiş.

Withings ürünlerinin Wi-fi desteklemesi sayesinde hem kendi geliştirdikleri iPhone ve Android uygulamalarından, hem de partneri oldukları 100’ü aşkın uygulamadan ölçümlerinizi ve gelişimini sürekli olarak takip edebildiğinizi de ekleyelim. Uygulamalar hakkında daha fazla bilgi de burada.