Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Wearhaus ARC: Kulaklık Üzerinden Birlikte Müzik Dinlemenin Yeni Hali

Wearhaus ARC: Kulaklık Üzerinden Birlikte Müzik Dinlemenin Yeni Hali

Wearhaus Arc içerdiği kablosuz kulaklık ve özel uygulamasıyla müzik dinleyerek sosyalleşme eylemini yeniden tanımlıyor.

Dinlediğimiz müziği paylaşmanın verdiği mutluluk hissi üzerine giden Wearhaus Arc bir kablosuz kulaklık girişimi. Müzik dinleyerek sosyalleşme eylemini yeniden tanımlamayı amaçlayan Wearhaus Arc kulaklıkları Bluetooth üzerinden birbirine senkronize olabiliyor. Kulaklıkların birlikte çalıştığı Wearhaus adlı uygulama ise kendi müzik listenizle yakınınızda bulunan Wearhaus kullanıcılarının listelerini içeriyor. Bu sayede çevrenizdekilerin neler dinlediğini görmekle kalmayıp istediğiniz kişinin müzik dinleme deneyimine siz de dahil olabiliyorsunuz, aynı şekilde diğer Wearhaus kullanıcıları da sizin deneyiminize katılabiliyor. 

Ayrıca tarzınıza, kişiliğinize veya dinlediğiniz müziğe yakıştırdığınız renk ne ise, bunu uygulama üzerinden seçerek kulaklığınızın dış kısmını bu renkle ışıklandırabilirsiniz. Ufak bir tasarım detayı olan bu ışıklandırma için renk seçimlerinizi değiştirebilirsiniz de. 

Girişimin belki de en cazip tarafı kablosuz kulaklıklarla birlikte müzik dinleyebilme imkanını sağlaması. Özellikle, yaygın olan kablolu kulaklıklar üzerinden biriyle müzik dinlemenin bedelinin kulaklığın tekinden feragat etmek olduğunu düşününce girişimin buradan kazanma şansı olabilir. 

Wearhaus, kablolu kulaklık üzerinden müzik dinleme isteğini iki taraf için de yok eden bir başka sıkıntının da önüne geçmiş gibi görünüyor. O da kulaklığınızın iki eşiyle de dinlenelecek şekilde düzenlemesi yapılan şarkılar. Dinleme sırası bu tür şarkılara geldiğinde beraber müzik dinlemekten aldığınız doyumun ister istemez baltalanması Wearhaus kulaklıklarıyla pek mümkün olmayacak gibi. Çevrenizde sesini bangır bangır açmadığı müddetçe kimin ne dinlediğini kestiremezken, herkesin Wearhaus kullanıcısı olduğu bir ortamda muhtemelen insanların ne dinledikleri üzerine tahminde bulunma lüksünüz de kalmayacak. Bu da girişimin başka bir getirisi.  

Şimdilik 
internet sitesi üzerinden 179.99 dolara kulaklıkların ön siparişi alınıyor. Ürünle ilgili diğer detaylara yine buradan ulaşabilirsiniz.

Aşağıdaki videoyla da girişimi ekibin anlatımı üzerinden dinleyebilirsiniz.

Kaynak: stylus.com