Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Volkswagen: Amarok’la Karşı Karşıya

Volkswagen: Amarok’la Karşı Karşıya

Volkswagen ticari araçlarından Amarok'ları yakalamak üzerine kurulu oyunun iki mecrası da dikkat çekici.

Volkswagen ticari araçlarından Amarok için geliştirilen kurgu çok neşeli. Telefonunuza indireceğiniz mobil uygulamayı bir garaj olarak kullanabiliyorsunuz, yapmanız gereken yolda gördüğünüz Amarok’ları akıllı telefonunuzun kamerasını kullanarak fotoğraflamak. Bu iPhone uygulaması çektiğiniz aracın gerçek bir Amarok olup olmadığını sorgulayabiliyor, bunu da imaj tanıma teknolojisini kullanarak yapıyor.

Doğrulandıysa gördüğünüz Amarok’ı mobil garajınıza çekebilirsiniz, bunu yaparken model ve rengine göre garajınızda sıralayın. Mobil garajınızda 6 araçlık yer var ama oyuna devam etmek isterseniz Amarok’ları kampanyanın Facebook sekmesindeki daha geniş alanlı garajınıza çekebilirsiniz. Böylece mobil garajınızda yer açılacak ve geniş garajı kullanmaya devam ettiğinizde oyunu mobil oynamanın tadını çıkarmaya devam edebileceksiniz.
Amarok’lar garajlarınızda biriktikçe puan toplamaya devam ediyorsunuz. Yolda göreceğiniz özel Amarok’larla da puanınızı artırabilirsiniz, özel Amarokları bulmanın yolu yine mobil uygulamanızda. Bu araçlara GPS yerleştirilmiş ve mobil uygulamanızdaki harita ile özel Amarok’ları takip edebiliyorsunuz. Daha fazla puan için Volkswagen yetkili satıcılarındaki Amarok’ları da fotoğraflayıp garajınıza geçebiliyorsunuz, bu da ipucu olsun.
Projenin mobil oyun ve Facebook uygulamasınıcı mecra olarak entegre kampanyaya dönüştürüşü dikkat çekici.
Ajans: Roy+Teddy