Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Facebook ‘Flipbook’lu Volkswagen Amarok

Facebook ‘Flipbook’lu Volkswagen Amarok

Sosyal medyada özellikle kullanıcılara bir şeyler deneyimlettiren reklam kampanyaları akıllarda kaldığından, üzerinde uzun süre konuşulabiliyor genellikle. Örnek vermem gerekirse; oldukça basit gibi görünen ama kullanıcıya birebir deneyim yaşatan Smart Argentina'nın ASCII kodlarıyla gerçekleştirdiği mini Twitter animasyonundan geçenlerde bahsetmiştik.

Yine kısa bir süre önce Facebook'ta deneyimleme şansı yakaladığım Outdoor markası Quecha'nın gerçekleştirdiği cover fotoğraflarla slow motion çalışması, interaktif deneyimi karşı tarafa ilginç bir şekilde sunduğundan, başarılı fotoğraf çalışmalardan biri olmuş diyebilirim. (Deneyimlemek isteyenler için: Quecha Experiment sayfasına girildiğinde slow motion'u başlatmak ve geri sarmak için space ve shift tuşları kullanılıyor.)

Bu iki haberden kısaca bahsettikten sonra, şimdi asıl haberimize dönelim 🙂

McCann İstanbul da, Volkswagen'in yeni ticari aracı Amarok için yukarıdaki çalışmalara benzer bir işe imza attı geçtiğimiz günlerde. Amarok'un dağ, taş, ova demeden her yolda gidebilmesinden yola çıkarak hazırlanan eğlenceli Amarok FlipDrive fotoğraf albümünde, ilk resme tıklayıp sağ ok tuşuyla devam ettiğimizde Amarok'la kısa bir yolculuk yapabiliyoruz 🙂

Ufak bir ipucu: Önce tüm resimleri hızlıca geçip başa dönerseniz, Amarok'u daha akıcı kullanabilirsiniz 😉