Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Saçları Dalgalandıran Selfie Çubuğu

Saçları Dalgalandıran Selfie Çubuğu

UnReal selfie çubuğu, günümüzde kullanılan sıradan selfie çubuklarına, kendi rüzgarınızı yaratmayı sağlayan pervaneleriyle fark atıyor.

Hepimizin bazen hissettiği gibi, teknoloji bir gün içe doğru patlayabilir… Bu sonu hazırlayacak olan şey ise basit görünümlü ama çok marifetli bir teknolojik gereç olabilir.

Görününen o ki, inovasyon balonu, kendi sınırlarını zorlayacak şekilde şişmeye devam ediyor. İnovasyonun tavan yaptığı son icat, karşımıza yine bir selfie çubuğu olarak çıktı. Üstünde bulunan 2 pervane sayesinde yapay rüzgar yaratabilen, elle uzatmaya üşenenler için bir düğmeye basınca otomatik olarak uzayabilen ve gece çekimleri için LED güzellik ışıkları bulunan bu selfie çubuğunun gerçek olmasını isteyenler olabilir.

Ancak, “UnReal” adındaki selfie çubuğu, dizi ve eğlence kanalları hizmeti sunan Lifetime’ın komedi dizisi UnReal’ın 2. sezonu tanıtımları için geliştirilen bir reklamcılık zekâsı ürünü. Diziyle aynı adı taşıyan UnReal selfie çubuğunun videosunda da göreceğiniz gibi, fotoğraf çekmeyi kolaylaştıran bir gerece farklı anlamlar yükleyen bu çubuk, birbirinden güzel selfie’ler çekip sosyal medyada binlerce beğeniye ulaşmak isteyenleri kendine hayran bırakmış.

Yalnızca tanıtım maksatlı olarak tasarlanan ve satışı yapılmayan UnReal’ı belki de çok yakın bir gelecekte bir internet mağazasında satılırken görebiliriz.

Görsel: YouTube