Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hem Telefon Kılıfı Hem Selfie Çubuğu: StikBox

Hem Telefon Kılıfı Hem Selfie Çubuğu: StikBox

StikBox, selfie çubuğu taşımayı sevmeyenler için telefon kılıfına entegre edilmiş bir selfie çubuğu.

Eğer yanınızda selfie çubuğu taşımaktan utanıyorsanız, StikBox iPhone kılıfı bu utançla yaşamanıza engel olacak, ve akıllı telefonunuzu çok basit bir hareketle selfie çubuğuna dönüştürecek. böylece arkadaşlarınızla ve ailenizle güzel bir anı ölümsüzleştirmek kolaylaşacak.

StikBox CEO’su Yekutiel Sherman, teknolojik ürünler satan bir mağazada telefon kılıfı ve selfie çubuklarının yer aldığı reyonun önünde dururken “Neden ikisinin birleşimini taşımak dururken insanlar iki ayrı alet taşıyor?” diye düşünmüş ve StikBox’ı tasarlayıp Kickstarter’da fonlanması için bir kampanya başlatmış. 2015 yılında başlayan kampanya başarılı şekilde fonlanmış.

Siyah, mavi, beyaz, kırmızı, yeşil, pembe gibi farklı renk seçeneklerine ve gayet şık bir görüntüye sahip olan akıllı telefon kılıfı yalnızca 1,5 cm kalınlığında. Arka kısımda katlanmış şekilde duran alüminyum tabakalar bir ucundan çektiğinizde birbiri üstüne oturarak 72 cm uzunluğundaki selfie çubuğunu meydana getiriyor. Bundan sonra tek yapmanız gereken ise telefonun açısını ayarlamak ve çekim yapmak oluyor. Kılıfın metal kısımı, telefonunuzu bir şeyler izlemek için masaya koyduğunuzda dik tutmaya yarayan bir stand olarak da kullanılabiliyor.

Görsel: StikBox, YouTube