Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Uygun Park Yerlerini Tweet eden Mercedes Filosu – Tweet Fleet

Uygun Park Yerlerini Tweet eden Mercedes Filosu – Tweet Fleet

Tüm motivasyonumuz ile devam ediyoruz içerik eklemeye! 🙂

Mercedes, yılbaşı döneminde park yeri bulma sorunu yaşayıp delirenler için Stuttgart'ta Tweet eden bir filo hayata geçirdi. Filonun yaptığı iş 'Mercedes-Benz Park Assist'ın boş park yeri bulduğunda haber verme sistemini Twitter ile bağlayıp, park yeri arayan herkese şehirdeki boş yerleri haber vermek oldu. Twitter'dan park yerlerine bakanlar harita üzerinden o anda park alanlarının yerlerini de görebildiler.

PR için muhteşem bir proje olan ve TT olduğu belirtilen bu Tweet Filosu'nun MBTweetFleet hesabından duyurulan park yerleri kaç kişiye yardımcı oldu sorusu muamma. Twitter sayfasına bakınca 176 Tweet, 112 takipçi var. Bu kadar çok etkilendiğimiz proje acaba cidden işe yaradı mı ne dersiniz?

Konu park yerlerinen açılmışken, BMW iVentures MyCityWay and ParkatmyHouse uygulamalarına yatırım yapıyor. Yeni BMW i'lere bu uygulamalar entegre edilip, uygun park yerleri konusunda bilgi verilecek. Mercedes kampanyası beni heyecanlandırmadı ama bu BMW haberi beni heyecanlandırdı (her ne kadar BMW i için niyetli olmasak da) 🙂