Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Twitter Reklamları Değişiyor

Twitter Reklamları Değişiyor

Twitter yeni reklam modeli ile kullanıcıların Twitter içinde markalar ile etkileşime girmesini tamamen kolaylaştırıyor.

Twitter, markaların Twitter kullanıcıları ile ilgili daha fazla ve detaylı kişisel bilgi edinebilmesini kolaylaştıran yeni bir reklam modeli geliştirdi.
En basit anlamıyla gönlü olan Twitter kullanıcısı, Twitter’dan ayrılmadan okuduğu tweet üzerindeki tek bir buton ile markaya kendiyle ilgili daha fazla bilgi verebilecek, kazanmak istediği fırsat karşılığında. Kullanıcı tweet’i genişlettiğinde ayrı bir buton görecek, o butona tıkladığında ismini, kullanıcı adını ve eposta adresini markayla paylaşmış olacak. Amaç 140 karakterlik sınırı aşmadan markanın ürünü ya da sunduğu fırsat ile ilgilenen kitleye Twitter içinde daha fazla imkan verebilmek.
Uygulama şu an yalnızca Twitter’la çalışan büyük markalar tarafından kullanılabilir durumda ama kısa zaman içinde orta ve küçük ölçekli işletmelerin dolayısıyla herkesin kullanımına açılması planlanıyor. Seyahat şirketi Priceline, Yazılım şirketi New Relic ve Full Sail University en yeni Twitter Card çeşidi Lead Generation Card’ı kullanan ilk markalardan oldu.