Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Türkiye’nin EMMY’si  İsmail Cem Televizyon Ödülleri 24 Nisan

Türkiye’nin EMMY’si İsmail Cem Televizyon Ödülleri 24 Nisan

Türkiye’nin EMMY’si olmaya aday İsmail Cem Televizyon Ödülleri” nin ilki 24 Nisan’da Antalya’da başlıyor.

47 yıl önce sinema dünyası için hedeflenen “sinemada kaliteyi teşvik etme” misyonu, İsmail Cem Televizyon Ödülleri’yle, televizyon sektörüne de taşınıyor.

Ödüllere merhum İsmail Cem’in adı, İsmail Cem’in ailesinin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’a memnuniyetli onayı ile verildi.
 
38 dalda ödül verilecek İsmail Cem Televizyon Ödülleri etkinliğinde, Antalya Özel Ödülü ve İsmail Cem Özel Onur Ödülü de verilecek.
Televizyon dünyasının ünlü simaları, sanatçılar ve ulusal – uluslararası birçok basın mensubu da törene katılacak.
 
Kategorilerde sadece dizi ve programlar ödüllendirilmeycek. Müzik, kostüm, fragman, internet desteği, belgesel, çocuk ve spor programları gibi çeşitli yapımlar da ödüllendirilecek.

Jüri elemelerinin yanı sıra halk oylamasına da yer verilen bu büyük organizasyona, halk oylamasına katılan kişiler düzenlenen çekilişle tüm masrafları karşılanmak üzere ünlüler ile beraber Antalya Mardan Palace’ta törene katılacaklar.
 
Oylama adresi:
http://www.ismailcemodulleri.com/oylamaya-basla.html

Kıvanç Tatlıtuğ, Cansu Dere, Kenan İmirzalıoğlu gibi isimlerle tanışma fırsatı iyiymiş 🙂

Televizyonun da ciddi bir organizasyonla ödullendiriliyor olmasını sektör adına olumlu bir gelişme olarak görüyorum. Ayrıca etkinliğin Resmi sponsoru Banvit ise bir reklam filmi yayınlamış.