Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
True Detective’in 2. Sezon İlk Fragmanı Yayınlandı

True Detective’in 2. Sezon İlk Fragmanı Yayınlandı

İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan yapımda bu sezon Colin Farrell ve Vince Vaughn da yer alıyor.

Geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan True Detective, HBO’nun göz bebeği yapımları arasında yer alıyor. Atmosfer, kurgu ve hikaye anlatımı açısından izleyicilerine kaliteli bir deneyim yaşayan yapımın 2. sezonu da merakla bekleniyordu. Hatta HBO’nun bir diğer büyük yapımı Game of Thrones karşısında, “GoT başlıyor haftaya ama True Detective’den ses yok.” gibi tepkiler alıyordu. Çünkü düne kadar yapımın yeni sezonuna ait yayınlanan bir görüntü yoktu.

HBO, dizinin ikinci sezonunun ilk fragmanını yayınladı ve izleyicilerin içinde bekleyen heyecan seli doldu taştı. Yeni sezonun yıldızları olarak seçilen isimler; Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams ve Taylor Kitsch olmuş. Sezonun temel kurgusu, bu dört ismi bir cinayet çevresinde birleştirecek. 3 kanun insanı ve bir kanunsuzdan oluşan bu dörtlü, Kaliforniya’da ihanetin ve komplonun izi sürecek.

Nic Pizzolatto tarafından yazılan ve yaratılan True Detective’in yeni sezonu 21 Haziran’da yayına girecek. Justin Lin ise 8 bölümlük sezonun ilk iki bölümünde yönetmenlik koltuğunda oturmuş.

Görsel; Youtube