Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Trident: Keep Life In Focus

Trident: Keep Life In Focus

Trident, hayatı odağınıza almanız için mobil cihazlarınızın ağ erişimini engelleyen bir giysi serisi hazırladı.

Son zamanlarda “Sakız” pazarlamak için oldukça ilginç yolların kullanıldığını farketmişsinizdir. Zamanında, Arjantin’in Trident’i Beldent, sakız çiğnemenin insanların imajını nasıl etkilediği konusunda oldukça eğlenceli bir deney yapmıştı. Haberi şuradan okuyabilirsiniz.

Bu eğlenceli ve içgörü dolu işlere bir tane daha ekleyen Trident, bu sefer de insanların günlük hayattaki önemli şeylere odaklanmasını sağlayacak bir iş yapmış. Mesajlarını “Trident, hayattaki önemli şeylere odaklanmanızı ve gerçek hayata bağlı kalmanızı sağlar” diye belirleyen marka, bunun en önemli engelinin teknoloji olduğunu vurgulayarak Party New York’la birlikte, radyo frekanslarını engelleyen bir kıyafet koleksiyon yaratmışlar. Tişörtün, pantalonun ya da kıyafetlerin içine entegre edildiğinde kullanıcının mobil cihazlarını etkisiz bırakan aygıt, böylece kıyafeti giyen kişinin etrafında ne olup bittiğinin farkında olmasını ve hayatındaki önemli şeylere odaklanmasını sağlıyor.

Bu cihazla yarattığı koleksiyonu Toronto’da sergileyen marka, ayrıca kampanyayla alakalı bir websitesi de oluşturmuş ve bu websitesine de ne kadar sosyal medya bağımlısı olduğunuzu ölçen bir test koymuşlar. Böylece kampanyanın tüm ayakları birbiriyle oldukça uyumlu olmuş görünüyor.

http:// keeplifeinfocus.com/sma/