Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Toms Diğer Markaların Ürünlerini de Satacağı Bir İnternet Pazar Alanı Kuruyor

Toms Diğer Markaların Ürünlerini de Satacağı Bir İnternet Pazar Alanı Kuruyor

Toms kendisi gibi etik değerleri kimliğinde barındıran güvenilir markaların da satılacağı bir platform yaratıyor.

Toms ayakkabı markasının sosyal sorumluluğu doğrudan ilk görevi olarak konumlandırıp markadan bir ayakkabı satın alındığında ihtiyacı olan bir çocuğa daha ayakkabı gittiğini biliyorsunuzdur. Marka bundan sonra toms.com üzerinden internette bir pazar alanı kurarak diğer etik markaların ürünlerini de satacak. Sitedeki diğer markalar da sosyal yanı olan ve dünyanın herhangi bir yerindeki insana yardım etmeyi iş modelinin içine koyan markalardan olacak.

Pazar kültürünün aynı şekilde düşünen insanları bir araya getirme konusunda güce sahip olduğunu düşünen marka böyle bir uygulamayı başlatmak istemiş, bu sayede bilinçli tüketiciler de tek bir yerden doğru markalara ulaşabilmiş olacak.

Şimdilik yalnızca Amerika’dan alışveriş yapılabilen pazarda bisiklet, çanta gibi ayakkabıdan farklı ürünler de satın alınabilecek, 200’den fazla ürün var şimdiden. Ürünler markaya ve fiyata göre aranabildiği gibi markanın ele aldığı sosyal konuya göre de aranabilecek. Yani bir şey satın alırken çocuk eğitimine mi, sağlığa mı, temiz suya mı yardımda bulunduğunuzu bileceksiniz.