Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ticarette Farklı Olmak Bir Başka

Ticarette Farklı Olmak Bir Başka

Yeni Ford Courier Blackline için hazırlanan lansmanı işinde mükemmeli arayan bir terzinin Türkiye'nin farklı coğrafyalarına yaptığı bir yolculuğu ekrana getiriyor.

Yeni Ford Courier Blackline ince düşünülmüş detayları ve tarzıyla dikkat çeken bir ticari araç. Dinamik ve sportif hatları,  deri koltukları, konfora yönelik özellikleri, pasif ve aktif güvenlik özellikleri ile rakipleri arasında sıyrılıyor. GTB İstanbul da bu özel ticari aracın lansmanını şık bir filmle yapıyor.

Ford Courier Blackline “Ticarette farklı olmak bir başka” sloganıyla tanıtılıyor. Film de aynı söylem üzerinden ilerliyor. Filmin başrolünde, otomobilin tasarımında detaylara gösterilen özeni yansıtırcasına işinde mükemmeli arayan bir terzi yer alıyor. Bu terzi, yaptığı işte en iyiyi yakalamak için Ford Courier Blackline ile bir yolculuğa çıkıyor. Terzi ülkenin dört yanında en iyi iplik ve en iyi kumaşları ararken, Türkiye’nin coğrafi güzellikleri de estetik görüntülerle ekrana geliyor.

Yönetmenliğini Bahadır Karataş’ın üstlendiği filmin çekimleri, Film Park tarafından 80 kişilik bir ekiple gerçekleştirilmiş. Çekimler, Türkiye’nin farklı coğrafyalarında 33.500 km’lik yol kat edilerek 7 günde tamamlanmış. Sonuç olarak Ford Courier Blackline’ın ince düşünülmüş detaylarını yansıtan, seyir zevki yüksek, hoş bir film ortaya çıkmış.

Reklam filmi aynı zamanda GTB İstanbul’un kurucu müşterisi olan Ford’a “Bir Başka” stratejisi özelinde ticari araçlara yaptığı ilk film olma özelliğini de taşıyor.

 

Künye:
Reklam Ajansı: GTB İstanbul
Reklamveren: Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.
Reklamveren Yetkilisi: Pınar Ercan Tursun, Serkan Özerbay, Gülay Teköz, Bahar Dikmen
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Selim Ünlüsoy
Yaratıcı Yönetmen: Özgür Hamza
Reklam Yazarı: Emir Yavuz
Sanat Yönetmeni: Ayça Peksağ, Melih Oğuz, Irmak Hatipoğlu
Marka Ekibi: Ceren Ünay, Burcu Özyurt, Aydan Kibar, Ekin Burcu Güler
Medya Ekibi: Açelya Çetintaş, Serra Taşçı, Türkü Erus, Salim Çobanoğlu, Ali Eren Bilgin
Strateji: Ceren Sağlam, Irmak Yeşilada
Prodüksiyon: Fulya Akay, Begüm Özkul
Yapım Şirketi: Filmpark
Yönetmen: Bahadır Karataş
Yardımcı Yönetmen: Aslıhan Sağ
Yapımcı: Mete Özok, Oğuz Ongun
Prodüksiyon Amiri: Serhat Özcan
Müzik: Sertaç Özgümüş
Görüntü Yönetmeni: Suat Kutluğ

Görsel: Vimeo