Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Teyp Tarzı Müzik Aleti CHOMPI

Teyp Tarzı Müzik Aleti CHOMPI

CHOMPI, herkesi ses tasarımıyla kendini ifade etmeye davet eden eğlenceli ve pratik bir enstrüman.

CHOMPI, kromatik klavyeli bir örnekleyici (sampler) ve looper. 7 sesli polifonik cihaz, 6 saate kadar kayıt yapabiliyor. Başlangıç ​​ve bitiş noktalarını; azalma, yankı ve doygunluk gibi efektleri seçmek için düğmeleri bulunuyor. Teyp tarzı looper’ı da meraklıları tarafından çok beğenilmiş.

chompi sampler looper

“Herkes ses tasarımının büyülü dilinden keyif alabilir!”

Cihaz, Kickstarter’da 1 dakikadan kısa bir sürede hedeflediği desteği toplamayı başarmış. Kampanya, CHOMPI Club profili tarafından başlatılmış. Elektronik müzik meraklılarından oluşan bu topluluk; kapsayıcı bir kültür oluşturmak ve yeni öğrenenleri desteklemek, ses tasarımı dünyasını daha geniş bir kitle için daha erişilebilir hale getirmek için projeler üretiyor. Kampanya sayfasında hedef kitle şöyle tarif ediliyor: “Öğretmenler, müzisyenler, topluluk ortakları, grafik ve ses tasarımcıları olarak yaratıcı becerilerimizi ve deneyimlerimizi özel bir şey yaratmak için kullanıyoruz. İster yıllardır müzik yapıyor olun ister sonik yolculuğunuza yeni başlıyor olun, bu cihaz hızla yeni favori arkadaşınız olacak.”

Açıklamalar şöyle devam ediyor: “Dünyayı daha iyi, daha kapsayıcı bir yer haline getirmeyi önemsiyoruz. Amacımız, insanlara kendilerini ifade etmeleri için araçlar ve giriş noktaları sağlayarak bir dil olarak ses tasarımıyla etkileşime girmelerine yardımcı olmak. Hem bir kulüp hem de bir işletme olarak, sizi ses tasarımı yoluyla bir nezaket, keşif ve eğlenceli ifade kültürü oluşturmak için bize katılmaya davet ediyoruz.”

CHOMPI’nin özellikleri şöyle sıralanıyor:

  • Eğlenceli ve davetkar kullanıcı deneyimi,
  • Sürekli gelişen ürün yazılımı kitaplığına sahip esnek donanım DSP platformu,
  • İlginç, eşsiz, stereo örnekleme motoru
  • Sofistike bir teyp stili looper
  • Güçlü ve minimalist Multi-FX
  • Diğer cihazlarla çalma uyumu iyi
  • “Ekransız” çalışma alanı
  • Özelleştirilebilir mekanik klavye, düğmeler ve düğme renkleri

Diğer özel tasarımlı müzik aleti haberlerimize buradan göz atabilirsiniz.

Görsel: Kickstarter