Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Telefonunuzun Ekran Koruyucusuna Reklam Alın

Telefonunuzun Ekran Koruyucusuna Reklam Alın

Ekran koruyucunuza reklam almanızı sağlayan model Locket ile her ekran kilidini açışınızda para kazanabilirsiniz.

Android cihazlarla uyumlu uygulama Locket, akıllı telefonların ekran koruyucularına kullanıcıların reklam almasına yarıyor. Uygulama reklam, fırsat, film fragmanı, markalardan haberler gibi içeriklerle hedefleme yapıyor, bunu da lokasyon, etkileşim tarihi, sosyal medya verilerini göz önünde bulundurarak kişiselleştiriyor.
Kullanıcılar ekran kilidini açmak için yaptıkları parmakla ekranı sağa kaydırma hareketini yaptıklarında anaekranlarına giderken, sola kaydırırlarsa reklamla etkileşime giriyorlar. Kullanıcı hangisini seçerse seçsin her iki opsiyondan da 0.01 dolar kazanıyorlar. Her ekran kilidini açma hareketi kazanç sağlamak demek. Tabii sistemin suistimal edilmemesi için Locket saatte 0.03 dolar ödeme yapma limiti koyuyor, aksi takdide bir insan günde 100 defa ekran kilidini açabilir.
Geleneksel mobil reklam modellerinden farklı olan Locket ile kullanıcı reklamı gizlemek para vermeyi gözden çıkaracakken reklamı gördüğünde ödeme alıyor. Reklamlar tam ekran, yani banner boyutunda değil; hem de kullanıcı telefonunu eline alır almaz etkileşim imkanı yaratıyor.
Locket şimdiye dek Dominos ve Sears’ın da içinde olduğu 8 büyük marka ile anlaştı.