Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Teknolojiyle Tutkunun Birleşimi: Elektrikli Chopper

Teknolojiyle Tutkunun Birleşimi: Elektrikli Chopper

Chop-E, muhtemelen şu ana kadar ki en havalı motosiklet iddiasıyla Kickstarter'da fonlanıyor.

Tüm motosiklet kullanıcıları bütün araç türlerinin aynı tatmin ve deneyimi vermediği konusunda hemfikirdir. Enduro denilen yüksel seleli motorlar arazi koşullarında asgari sorun çıkarırken asfalt üzerinde chopper’ların verdiği keyif farklıdır. Hız motosikletleri ise ne kadar havalı ve etkileyici görünse de şehir için kullanıma uygun değildir. Çünkü ağır akan trafikte sürücünün beli ağrımaya ve tehlike sinyalleri vermeye başlar.

Tüm araç türleri arasında chopper’ların özellikle Harley Davidson’dan ötürü farklı bir yeri vardır. Yere yakın, fiziksel rahatlık sağlayan ergonomisiyle Amerika’daki otoyollarda niçin tercih edildiğini kolayca açıklıyor. Chop-E de, bu modellerin sahip olduğu bu prestijli algıyı kullanıyor. Görünüş itibariyle chopper bisikletlere benzerken kolay şarj edilebilir elektrikli yapısı yenilenebilir enerjiyi değerlendiriyor.

Estonyalı bu girişim 21 Mart’a kadar Kickstarter üzerinden destekçilerini beklecek. Ardından toplanan miktara göre üretim kararı alınacak veya proje rafa kaldırılacak.

https://www.kickstarter.com/projects/336773806/chop-e-probably-the-coolest-electric-bike-ever-bui/

Görsel; Chop-E