Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Tek Sıkımda Su Temizleyen Seyahat Şişesi

Tek Sıkımda Su Temizleyen Seyahat Şişesi

GRAYL Ultralight, sade tasarımlı bir su şişesi gibi görünse de iç şişesinin altındaki filtreyle temizleyemeyeceği su yok.

Temiz içme suyuna erişmek şehirden, uyarlıktan uzaktaysanız oldukça zor. Bu Afrika gibi içme suyuna kolay ulaşamayan bölgelerde medeniyetin bir sonucuyken orman ve doğa yolculuklarında ise gerçekliğin bir sonucu olarak karşılıyor bizi. Kickstarter’da fonlanarak geniş kitlelere alternatif su arıtma yöntemi sunan GRAYL Ultralight, tek bir su şişesinden ibaret.

İki şişenin iç içe geçmesiyle kurulan düzen tıpkı kahve demlemek veya damacanadan su koymak gibi. Doğadan aldığınız kirli suyu dıştaki şişeye doldurup içteki şişeyi de üstünden bastırıyoruz. İç şişenin altındaki filtre ise tüm suyu arıtarak içe aktarıyor. Kirli suda bulunan bakteri, virüs, mikrobik kist, partiküller, kimyasallar ve ağır metallerin tamamı ise filtrede kalıyor.

3 farklı filtresi bulunan GRAYL Ultralight; kimyasal ve metalleri temizleyen Tap Filter, ek olarak bakteri ve kistleri temizleyen Trail Filter, ve son olarak sudaki tüm kirliliği temizleyen Travel Purifier bulunuyor. 300 kullanım ömrü olan filtreler kolayca çıkartılarak değiştirilebiliyor.

Kickstarter kampanyasının başarı kıstasını 25.000 olarak belirleyen GRAYL Ultralight, hedefinin neredeyse 3 katı destek aldı ve fonlanmaya devam ediyor.

Görsel; Kickstarter