Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Tek Gecelik İlişki Uygulaması Tinder Reklam Mecrasına Dönüşürse

Tek Gecelik İlişki Uygulaması Tinder Reklam Mecrasına Dönüşürse

Tinder'da karşınıza çıkan kadının fotoğraflarına bakarken gördüğünüz mesaj korunmanın ne kadar iyi bir fikir olduğuna ikna ediyor.

Proje videosu berbat olsa da hem popüler uygulama Tinder‘ı reklam mecrasına dönüştürmeyi akıl ettiği için hem de verilen mesaj mecraya çok uygun olduğu için iyi bir iş. Lokasyon bazlı uygulama Tinder, o an yakınınızda olan ve uygulamayı kullanan karşı cinsi listeliyor ve iki taraf da birbirini uygulama üzerinden seçerse kısacık sürede ikiliyi bir araya getiriyor. Tinder doğası gereği evliliğe giden ilişkilerden çok tek gecelik birlikteliklere bir adım oluyor. Aids Task Force ise bu uygulamayı mesajını vereceği mecra olarak kullanmak istiyor.
Tinder’da vakit geçirenlerin yalnızca sizinle birlikte olmadığı neredeyse garantili olduğu için bu uygulama içinde dürüst bir dil kullanabilmek zor değil. Uygulamayı kulllanırken karşınıza çıkan mesajda, beğendiğiniz kadınla eşleştirilen tek kullanıcı olmadığınız ve korunursanız sizin için iyi olacağı yazıyor. Sıfır bütçeyle iyi bir medya planlama örneğine dönüşen proje sayesinde bu uyarıyı çok sayıda Tinder kullanıcısı görmüş oldu.

Ajans:GREAT interactive