Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
​Yaratıcı Zihinlerin Renk Değiştiren Yeni Oyuncağı: Everbright

​Yaratıcı Zihinlerin Renk Değiştiren Yeni Oyuncağı: Everbright

Everbright, fazla mesai yapan zihinlere format atmayı ve ofisleri daha mutlu hale getirmeyi vaad eden bir ofis oyuncağı.

İçine renkli plastik çiviler takılarak piksel resimler yaratılan elektronik bir oyuncak olan Lite-Brite’ı hatırlar mısınız? San Francisco’daki Hero Design, bu oyuncağın kocaman, modern bir versiyonunu hazırlamış: Everbright.

Everbright’ın üzerinde tam 464 adet, çevrilebilen ve çevirdikçe renk değiştiren, dairesel kadran bulunuyor. Üzerinde rengarenk şekiller yarattığınız panoyu eski haline getirmek içinse tek yapmanız gereken düğmesine basıp ekranı sıfırlamak. Panoyu ekran koruyucu moduna aldığınızda ise, üzerinde yaratılan figürler animasyon halinde kendini tekrar ediyor.

Bu devasa ışıklı panonun amacı; yoğun çalışma hayatının içine gömülmüş çalışanlara biraz olsun nefes aldırmak ve zihinlerini tazelemelerine yardım etmek.

Hero Design, Everbright’ı kendi çalışma ofisleri için tasarlamış olsa da, diğer ofisler, okullar ya da etkinlikler için uygun yaratıcı bir pano olarak da satışa sunmuş. Fiyatı tercih edeceğiniz boyuta göre 14.000 ila 50.000 dolar arasında değişiyor. Şuradan sipariş verebilirsiniz.

Görsel; Vimeo