Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Taraftarın İmzası Beşiktaş Formasında

Taraftarın İmzası Beşiktaş Formasında

Wunderman Thompson tarafından adidas için hazırlanan Beşiktaş Aşkına İmza At! projesinde, takımın forması taraftarın imzasına açılıyor.

Beşiktaş JK, sezon başında adidas ile gerçekleştirdiği forma tanıtım etkinliğinde tribünlerden uzak kalan taraftarları ve futbolcuları birleştirmeyi hedefleyen özel bir proje başlattı. “Beşiktaş Aşkına İmza At!” projesi, pandemi nedeniyle takımlarını tribünde destekleyemeyen taraftarların bir parçasını formaya taşırken maddi açıdan da taraftarın takımı desteklemesi hedefleniyordu. Forma lansmanı olarak başlayan proje imza kampanyası olarak devam ediyor.

Formaya imzanı at kalplerdeki yerini al

Taraftarı olduğu bir takımın oyuncusunun veya oyuncularının imza attığı formayı giymek her taraftar için paha biçilemez değerdedir. Peki ya tuttuğun takım senin imzanın yer aldığı formayı giyseydi? Bu fikirden yola çıkan Wunderman Thompson, adidas için gerçekleştirdiği “Beşiktaş Aşkına İmza At!” projesiyle Beşiktaş JK takım formasını taraftarının imzasına açıyor.

Kampanyaya katılmak için taraftarlar yeni sezon formalarına ek olarak tıpkı kombine sistemindeki gibi forma üzerinden belirli bir parsel seçiyor. Formada yer alan her kategorinin yeri için fiyatlandırma farklı oluyor. Toplamda beş kategori bulunuyor ve imza fiyatları 900 ila 3300 lira arasında değişiyor. Bu ücret dahilinde taraftar formaya kendi imzasını atarken kendisi de takım oyuncularının imzalarının basılı olduğu bir yeni sezon formasına sahip oluyor.

beşiktaş

Taraftarların imzaladığı formalar bir derbi maçında giyilecek

Kaleci formaları teknik gereklilikten dolayı kampanya dahilinde bulunmuyor. Bunun haricinde toplam 19 formada 6,270 imza alanı bulunuyor. Katılımcıların sisteme yüklediği imza formada seçtiği kategoriye göre illüstrasyonlar tarafından formaya işleniyor.

Kampanyadan elde edilen kazanç takımın sezon başında başlattığı Bırakmam Seni kampanyası çatısı altında toplanıyor. Taraftarların imzaladığı formaların şu anlık doluluk oranı yüzde 11. Futbolcular, formaların üzerindeki alanlar dolduktan sonraki ilk derbi maçına bu formalar ile çıkacak. Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak ve Beşiktaş JK’nin formasına imzasını atmak isteyen katılımcılar besiktasaskinaimza.net üzerinden detaylara ulaşabilir.

beşiktaş

Künye

Reklamveren Yetkilisi: Handem Çelenkler, Gözde Sabuncu, Ulaş Manazoğlu, Uğur Yıldız
Ajans: Wunderman Thompson
Yönetici Kreatif Direktör: Sami Basut
Kreatif Direktör: Ümit Taşlı
Yönetici Ortak: Fulya Özarı
Yaratıcı Grup Lideri:  Onur Kutluer
Art Direktör: Burak Tozkoparan
Jr. Art direktör: Doğa Çalık
Müşteri Süpervizörü: Nuran Rona
Müşteri Temsilcisi: Barlas Çetin
Proje Yöneticisi: Ferhat Badur
Prodüksiyon Grup Direktörü: Deniz Akşit
Mediacom, Ogilvy İstanbul PR, Ogilvy İstanbul Social

Görsel: Wunderman Thompson