Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Taps Bebek’ten Yemek Artıklarını Sokak Hayvanlarına Ulaştıran Katlanır Servis Tasarımı

Taps Bebek’ten Yemek Artıklarını Sokak Hayvanlarına Ulaştıran Katlanır Servis Tasarımı

Taps Bebek, restona gelen ziyaretçilerin yemediği yemekleri katlanıp sokak hayvanlarına ulaştırabileceği kutuya dönüşen amerikan servis tasarladı.

İnsanoğlu her öğün masasında bırakıp gittiği yemeklerin akıbetini düşünmeden hayatına devam ediyor. Ve bir diğer köşede canlılar açlıkla mücadele ediyor. Dünyanın dengesizliği de kurduğumuz sosyal düzen içerisindeki yaşamın özünü oluşturuyor. Bu düzenin mekaniklerinde bir tutam farkındalık yaratan Taps Bebek, restoranında kullandığı amerikan servisleri katlanır kutulara dönüştürdü.

10 Eylül’de başlayan kampanya ile her ziyaretçi yemek sonrasında artan lokmalarını kutulayıp sokak hayvanlarına ulaştırabilir oldu. Eğer o an kutuladığı artığı taşıma lüksüne sahip değilseniz, Taps sizin için bu yemekleri topluyor ve barınaklara bağışlıyor.

Yemek artığını hayvanlarla paylaşan herkesin dikkat etmesi gereken bir şey de var; kedi ve köpek ile aynı sindirim sistemine sahip değiliz. Kedi ve köpeğin şekerli yiyeceklere karşı direnci bizim kadar güçlü değil. Tavuk kemiklerini ise her ne kadar afiyetle de yeseler sindirim sistemlerine hayati zararlar verebilir.

Künye:

Reklam Veren: Taps Bebek
Ajans: dimi
Ajans Başkanı: Kayahan Göltepe
Metin Yazarı: Müge Öner, Serhat Yıldırım, Devrim Sultar

Görsel: dimi