Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sürprizlerle Dolu Hayatta Allianz Yanında

Sürprizlerle Dolu Hayatta Allianz Yanında

Allianz Türkiye, Concept imzalı reklam filmiyle hayattaki beklenmedik tüm anlarda sevdikleriyle birlikte güvende hissetmek isteyenlerin yanında olduğunu vurguluyor.

Gerek baba oğul arasında yaşanan ilişkilerden kesitler sunan reklam filmiyle gerekse 97 yıllık geçmişine ışık tutan kampanyasıyla Allianz Sigorta’nın reklam filmleri duygusal ve iç ısıtan hikayeleriyle ön plana çıkıyor. Verilmek istenen mesajı da bu hikayelerin içinde aktarmayı başaran Allianz Sigorta, her zaman sigortalılarının yanında olduğunu çeşitli hikayeler üzerinden aktarıyor.

İyisiyle, kötüsüyle hayat kendi bildiği gibi geliyor

Bu dokunaklı kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen Allianz Sigorta “İşimiz Yaşamak” başlıklı reklam filmi ile birlikte “Hayat nasıl gelirse gelsin, Allianz seninle” sloganını ön plana çıkarıyor. Bebeklikten çocukluğa, gençliğe ve olgunluğa ulaşan bir hayat hikayesinin merkezde olduğu film hayatın sürprizlerle birlikte geldiğini hatırlatıyor. Güzel anıları kötü zamanlarıyla birlikte hayatın bilinmezliklerle dolu olduğunu anlatan reklam filmi sigorta şirketinin sevdikleriyle birlikte güvende hissetmek isteyen herkesin yanında olduğunun mesajını veriyor.

Allianz Sigorta’nın geçtiğimiz reklam filmlerinde olduğu gibi bu kampanya da Concept tarafından yaratıldı. 3 gün süren ve çekimleri İstanbul’da tamamlanan filmin yönetmen koltuğunda ise Allianz Sigorta’nın 97 yıllık yolculuğunu anlatan #AllianzSeninle etiketli reklam filminin yönetmenliğini de gerçekleştiren Serdar Dönmez yer alıyor.

Ceza’nın en çok dinlenen şarkıları arasında yer alan ve nakaratını Sezen Aksu’nun seslendirdiği “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” isimli parça reklam filmine eşlik ediyor.

Künye

Müşteri: Allianz Türkiye
Müşteri Yetkilisi: Onur Kırcı, Mehmet Nakkaşoğlu, Gözde Kersu
Reklam Ajansı: Concept
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Kerem Özkut
Kreatif Direktörler: Mustafa Özmal, Gökhan Özdemir
Yaratıcı Grup: Emre Günaydın, Yağız Akgün, Berke Gülçiçek
Grafik Tasarım: Ufuk Akbaharer
VP – Client Services: Barış Alemdar
Müşteri İlişkileri Direktörü: Özlem Najdi
Müşteri İlişkileri: Kübra Yazıcı, Buse Evke
Stratejik Planlama: Onur Aydın, Şelale Mısırdalı
Ajans Prodüktörü: Mert Turan, Canan Polat
Prodüksiyon Şirketi: Depo Film
Yönetmen: Serdar Dönmez
Görüntü Yönetmeni: Burak Turan
Müzik Telif Danışmanı: Pelikan Müzik
Post Prodüksiyon: İmaj
Medya Ajansı: Mindshare

Görsel: YouTube