Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Stock Fotoğraflarla Aya İniş

Stock Fotoğraflarla Aya İniş

Shutterstock, Ay'a inişin 50. yılında kendi stok fotoğraflarıyla inişi tekrar gerçekleştiriyor.

Apollo 11 uzay aracıyla yapılan insanlı ilk uzay uçuşunun üzerinden 50 yıl geçmesine rağmen bu konu hakkındaki komplo teorileri hala bitmiş değil, günümüzde bir grup insan hala bunun gerçekleşmediğini düşünüyor. Bir dizi faktör, izleyicilerin inişin gerçekten olup olmadığından şüphe etmesine neden oldu. Bayrak neden kanat çırpmadı? Yıldızlar neredeydi? Bu “ABD’nin Rusları kandırmak için Stanley Kubrick tarafından çekilmiş bir filmi mi?” gibi birçok cevapsız soru bulunuyor fakat yine de Apollo 11’in Ay’a inişi İnsanlık için dev bir sıçrama, 20 Temmuz 1969’da Ay yüzeyine iniş yapan ilk insanlar Neil Armstrong ve Buzz Aldrin de elbette adını tarihe yazdırdı.

Shutterstock stok çekimlerini kullanarak kendi Ay’a inişini gerçekleştirdi

Amerikalı stok müzik/görsel sağlayıcısı Shutterstock ise bir süre önce “It’s Not Stock, It’s Shutterstock” adlı kampanyasının başlattı ve son olarak Ay’a inişin 50. yılını fırsata çevirerek Moon Landing: Exposed (Aya İniş: Açığa Çıkmak / Afişe Olmak) reklam filmini  Haziran 2019’da yayınladı. Kendi görüntü kütüphanesini kullanarak, iniş gerçekten gerçekleşmemiş olsa bile Shutterstock görselleri kullanılarak neler yapılabileceğini hedef kitlesine gösteriyor.

Bu video, “It’s Not Stock, It’s Shutterstock” küresel kampanyasının en sonuncusu ve gerçek zamanlı pazarlama için verilebilecek örneklerden biri olma niteliğinde. Ayrıca bu tanıtım, Shutterstock’un altı yıl içindeki ilk pazarlama kampanyası olarak karşımızda.

Görsel: YouTube