Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Starbucks’la Kalplere Dokunan Bir Kahve Molası

Starbucks’la Kalplere Dokunan Bir Kahve Molası

Starbucks, New York’taki the American Museum of Natural History’de kalplere dokunan Coffee Break-away projesi ile insanları tekrar birbirine bağlamayı amaçlıyor.

İnsanların birbirleriyle bağlantı kurma ihtiyacının her zamankinden daha fazla olduğu fakat hiç olmadığımız kadar dikkati dağınık yaşadığımızı gösteren bir araştırmadan yola çıkan Starbucks, oyuncu Ashley Park ile işbirliği yaparak dünyanın en ünlü ve popüler mekanlarından biri olan American Museum of Natural History’de geçen bir deneyim kurguladı.

Arkadaşlarımızla ve ailemizle içtiğimiz kahvenin anlamlı anlar yaratmaya yardımcı olduğunu ve kahve paylaşmanın insanların birbirleriyle bağlantı kurmasının bir yolu olduğunu vurgulayan Starbucks, bu eşsiz anların beklenmedik bir şekilde yaratıldığı filmiyle kalplere dokunuyor.

Kahve Anlamlı Anlar Yaratmaya Yardımcı Oluyor

Film, yalnızca müzeyi ziyaret etmek amacıyla gelmiş olan insanların sevdikleri tarafından hazırlanmış kişisel bir sergiyle beklenmedik bir şekilde karşılaşmasını konu alıyor. 

Ayrıca Starbucks Coffee Break-away insanlara bu deneyimi yaşamaları için fırsat sundu. Geçtiğimiz günlerde sona eren kampanyada Coffee-Break away web sitesinden yapılan rezervasyonlarla insanlar için yeni deneyimler kurgulandı.

Görsel: Starbucks